Milutinov: "Bolje da nisam reagovao na provokaciju"

Autor: Beta Beta
nedelja 15.06.2014.
12:09
Izvor: Beta

Košarkaš Partizana ističe da se oseća jako loše zbog svega što se dešavalo na terenu u večitom derbiju.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Nikola Milutinov rekao je da mu je žao što su prvu utakmica finala Superlige Srbije sa Crvenom zvezdom obeležili incidenti.

"Ne sećam se najbolje incidenta. Dobio sam udarac od (igrača Zvezde Demarkusa) Nelsona i posle toga je nastao haos. Nisam bio baš pri svesti dok nisam došao u svlačioncu. Osećam se loše, jer bi možda najbolje bilo da nisam odreagovao na provokaciju Zvezdinog plejmejkera. Verovatno onda ne bi došlo do incidenata", rekao je Milutinov novinarima posle meča.

Partizan je sinoć izgubio od Crvene zvezde 88:97 u prvoj utakmici finala plej-ofa, u utakmici koju su obeležila dva prekida, opšta tuča na terenu, pražnjenje hale i na kraju okršaj "tri na pet".

Tuča posle koje je utakmica prekinuta prvo je izbila izmedju Nikole Milutinova i Demarkusa Nelsona, posle čega su gotovo svi igrači ušli u obračun.

"U drugoj utakmici će pritisak biti još veći, ali moramo da se izborimo s tim. Nikad nije lako kad se igra derbi, ali verujem u kvalitet Partizana i verujem da možemo da preokrenemo stvari u našu korist", dodao je Milutinov.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke