Milosavljević o Evrokupu: "Biće teško"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.09.2014.
16:38
Izvor: Beta

Košarkaš crno-belih izneo svoje impresije u vezi sa žrebom za predstojeću sezonu takmičenja u Evrokupu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana igraće ove sezone u Grupi E u Evrokupu sa Lijetuvos Ritasom, Banvitom, Volgogradom, Hapoelom iz Jerusalima i ekipom Ploešti, odlučeno je danas žrebom u Barseloni.

"Grupa je jaka. U težinu grupe spada i težina putovanja koja su samim tim što smo u istočnom bloku već po prirodi to su duga putovanja na istok, to nije moglo da se izbegne"
, rekao je Vujošević, koji je ranije prokomentarisao i činjenicu da je njegov klub stavljen u četvrti šešir prilikom žreba.

"Ono što je naš osnovni problem jeste da tim dočeka spremno takmičenja. Ovog momenta još imamo problem sa BAT-om da registrujemo Murića i makar jednog stranca posle toga. Ova težina grupe bi trebalo da bude neki poslednji alarm za uzbunu da nešto u tom smislu počne da se rešava", dodao je Vujošević.

Evrokup je ove sezone dobio novi format - 36 klubova podeljeno je u dve konferencije, Istočnu i Zapadnu. Prva faza takmičenja igraće se od 14. oktobra do 17. decembra, a formirano je šest grupa sa po šest učesnika.

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević rekao je da je grupa u kojoj su crno-beli izuzetno teška, na nivou Evrolige.

"Biće izuzetno tesko proći grupu, ali naravno da očekujem da ćemo u tome uspeti. Mislim da smo jedni od favorita u grupi, bez obzira na dosta poteškoća, što je tim izuzetno mlad, što nam nedostaje nekoliko igrača i što se neki tek vraćaju iz povreda. Ali, sigurno da imamo najviše ambicije što se tiče Evrokupa kao i svih ostalih takmičenja"
, naveo je Milosavljević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke