Milosavljević - Kapiten i džentlmen

Autor: Beta Beta
nedelja 19.04.2015.
00:52
Izvor: Beta

Kapiten Partizana ne traži nikakve alibije, ne traži krivce za poraz u sudijama, ili nekom trećem. Iskreno je čestitao Zvezdi na pobedi, priznao da je bila bolja i izrazio nadu da će njegov tim uspeti da se brzo oporavi od svega i uzvratiti crveno-belima

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Kapiten košarkaša Partizana Dragan Milosavljević rekao je da je Crvena zvezda u meču u subotu uveče bila borbenija i da je potpuno zasluženo pobedila u trećoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Jadranske lige.

"Bila je jako teška utakmica. Čestitao bih Zvezdi na pobedi. Večeras je odigrala sjajno. Fizički su bili jači, ubacili su dosta šuteva i igrali stvarno sjano. Zasluženo su pobedili. Mi nismo dobro ušli u meč, možda nas je malo opustila pobeda u prošloj utakmici. Mislim da ništa nije gotovo. Sutra nas očekuje jako težak meč", rekao je Milosavljević novinarima u Pioniru.

Košarkaši Partizana izgubili su u subotu uveče od Zvezde sa 85:95 u trećoj utakmici polufinala plej-ofa.

Crveno-beli tako imaju prednost od 2:1 u seriji, a četvrti meč je na programu već danas, u nedelju.

Zvezda je u subotu uveče u svakom segmentu igre bila bolja od Partizana i na kraju imala i 14 skokova više od crno-belih.

"Tim skokovima su uspeli da pobede. U odlučujućim momentima su bili borbeniji i sakupili lopte u napadu i to je bila prednost ovaj put", dodao je Milosavljević.

"Jednostavno je: moramo da izađemo i da pružimo maksimum. Oni su u blagoj prednosti, vode 2:1, ali možda je veći pritisak na njima. Videćemo. Ništa nije gotovo", rekao je Milosavljević.

Četvrta utakmica polufinala plej-ofa između Partizana i Zvezde igra se večeras od 21.00 sat.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke