Milojević: "Zvezda je favorit"

Autor: Beta Beta
sreda 30.09.2015.
12:46
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa u utakmicu sa Crvenom zvezdom na početku Jadranske lige ulazi rasterećeno i sa željom da odigra kvalitetan meč.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Mega Leks će se sutra od 21.00 u Hali Pionir u Beogradu sastati sa Crvenom zvezdom u utakmici prvog kola Jadranske lige.

Trener Milojević ističe da su crveno-beli favoriti u predstojećem duelu.

"Crvena zvezda je favorit u ovom meču. U duel sa šampionom Jadranske lige ulazimo rasterećeni, ali sa željom da igramo kvalitetnu košarku i nadam se da će moji igrači pokazati talenat koji poseduju. Ukoliko nam Zvezda to dozvoli svojom igrom i ukaže nam se i najmanja šansa, pokušaćemo da pobedimo, što bi bilo od ogromnog i višestrukog značaja za naš mladi tim"
, rekao je Milojević za klupski sajt.

Mega Leks ima težak raspored na startu nove sezone u regionalnom takmičenju.

"Očekuje nas težak raspored na startu lige. Prvo nam predstoji gostovanje Zvezdi, pa meč protiv Partizana u Sremskoj Mitrovici i onda put u Podgoricu. Ipak, u takvim utakmicama na kraju možemo samo da dobijemo, jer će ovim mladim momcima mnogo značiti da igraju protiv tako jakih ekipa",
dodao je Milojević.

Zbog povrede meč će propustiti francuski internacionalac Alfa Kaba. "Imali smo dobre pripreme, ali su povrede predstavljale najveći problem. Nikako nismo uspevali da budemo kompletni i uvek nam je nedostajao neki igrač. Nadam se da će nam se situacija sa te strane popraviti u budućnosti", kazao je Milojević.

Kapiten Mega Leksa Rade Zagorac rekao je da željno iščekuje početak Jadranske lige.

"Crvena zvezda je favorit u prvom kolu, veoma ih respektujemo, jer imaju vrlo snažan i iskusan tim, ali imamo ogroman motiv. Jedva čekamo da počne utakmica", rekao je Zagorac.

"Odlično smo radili u prethodnom periodu, gde smo pored mladosti i energije u pripremnim utakmicama pokazali i odgovarajući kvalitet pobedama nad ekipama Budućnosti, Trabzona i Karšijake. Verujem da ćemo biti u stanju da se ravnopravno nosimo sa svim timovima iako smo ubedljivo najmlađa ekipa Jadranskoj ligi"
, dodao je Zagorac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevanstevan
Wednesday, 30.09.2015
15:19

Velike promene u sprskim klubovima pred novu sezonu, bice zanimljivo

avatar
Volim Partizan
Wednesday, 30.09.2015
12:47

Al vi ste bolji od drzavnog projekta