Milojević: "Zvezda apsolutni favorit"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 08.01.2017.
13:06
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da će njegova ekipa pokušati da se prikaže u što boljem svetlu u susretu sa favorizovanom Crvenom zvezdom mt:s.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaše Mega Leksa u ponedeljak očekuje jedno od najvećih iskušenja u dosadašnjem toku sezone, pošto će u okviru 17. kola ABA lige ugostiti aktuelnog prvaka regionalnog takmičenja i jedinog srpskog predstavnika u Evroligi.

Otežavajuću okolnost za trenera Dejana Milojevića predstavlja i to što neće moći da računa na Marka Tejića, kao ni na Nikolu Rebića i Ognjena Čarapića.

"Igramo protiv najbolje ekipe ABA lige koja igra sjajno i u Evropi i apsolutni su favoriti u sutrašnjem meču. Mi se nalazimo u usponu forme. Želimo da odigramo kvalitetan meč i da se predstavimo u što boljem svetlu protiv Crvene zvezde" rekao je Milojević.

Mega Leks i Crvena zvezda mt:s su ove sezone odigrali dva meča. Oba je dobila Crvena zvezda, prvi u okviru pripremnog perioda u finalu turnira u Vršcu sa 90:84, a drugi u 4. kolu ABA lige kada je u Beogradu slavila sa 96:76.

"Očekuje nas težak meč sutra u kome je Zvezda apsolutni favorit. Moramo da odigramo na visokom nivou, da svedemo greške i oscilacije na minimum. Igramo protiv trenutno najbolje ekipe ABA lige koja još nije doživela poraz u ovom takmičenju. To će nam biti dodatni motiv da damo sve od sebe i uz pomoć publike na domaćem terenu, da probamo da ih savladamo i tako priredimo veliko iznenađenje" kazao je Ognjen Jaramaz.

Meč Mega Leks – Crvena zvezda mt:s je zakazan za ponedeljak 9. januar od 18 časova u hali PSC "Pinki" u Sremskoj Mitrovici. Karte za meč su puštene u prodaju po ceni od 400 dinara za tribine i 1000 za VIP mesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke