Milojević: "Želimo da popravimo poziciju na tabeli"

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.03.2017.
17:15
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da se njegova ekipa ne zadovoljava opstankom u Jadranskoj ligi, već da želi da dodatno popravi poziciju na tabeli.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

"Ostala su još dva kola do kraja, ali ne želimo da se zadovoljimo samo sa izborenim opstankom već hoćemo da dodatno popravimo poziciju na tabeli. Očekuje nas težak meč protiv Cibone, dobro se poznajemo, igrali smo tri puta ove sezone. U odnosu na poslednji meč, moramo pre svega da smanjimo broj izgubljenih lopti i uz agresivnu odbranu, da probamo da ih iznenadimo u Zagrebu", rekao je Milojević za klupski sajt.

Mega će u subotu od 21.00 igrati protiv Cibone u Zagrebu u pretposlednjem, 25. kolu regionalnog takmičenja.

Milojević zbog povreda neće moći da računa na Vlatka Čančara i Ognjena Čarapića, a izostaće i Predrag Samardžiski i Stefan Glogovac.

Plejmejker Mege Nikola Rebić kazao je da smatra da njegova ekipa mora da igra znatno kvalitetnije i sa više energije u odnosu na prethodni meč.

"Cibona igra odlično na svom parketu. Ima mnogo iskusnih igrača i očekuje nas težak meč. Potrebno je da igramo znatno kvalitetnije i sa više energije nego što smo to uradili u meču sa Partizanom. Ostalo je još malo do kraja i želimo da Jadransku ligu završimo u što boljem svetlu", kazao je Rebić.

Mega dva kola pre kraja Jadranske lige zauzima deveto mesto sa devet pobeda i 15 poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke