Milojević: "Želimo da nastavimo pobednički niz"

Autor: Beta Beta
petak 12.02.2016.
23:52
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegova ekipa želi da u predstojećoj utakmici protiv Olimpije nastavi pobednički niz u Jadranskoj ligi.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Posle pobede na gostovanju u Zagrebu protiv Cibone, košarkaši Mege sutra u Sremskoj Mitrovici dočekuju ljubljansku Olimpiju u utakmici 24. kola Jadranske lige.

"Želimo da nastavimo niz pobeda. Dolazi nam Olimpija koja je verovatno zaslužila i bolji plasman na tabeli, ali su neke mečeve nesrećno izgubili. Očekuje nas težak meč i biće potrebno da ponovimo kvalitetnu odbranu kako bismo pobedili goste iz Ljubljane", rekao je Milojević za sajt kluba.

Mega je trenutno na četvrtoj poziciji na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 16-7, dok je Olimpija na deobi osmog mesta sa devet pobeda i 14 poraza.

Ekipa Dejana Milojevića će protiv Olimpije pokušati da dođe do pete uzastopne pobede u regionalnom takmičenju i time da izjednači prethodni rekord koji je postavila na početku ove sezone.

"Tokom nedelje smo odlično radili na treninzima. Iako nas posle Olimpije očekuje Kup Radivoja Koraća u Nišu, uvek idemo korak po korak i koncentrišemo se na naredni meč. Pobeda protiv Olimpije bi dodatno ojačala samopouzdanje i atmosferu u ekipi", rekao je igrač Mege Nikola Janković.

"Olimpija je iskusna ekipa i zgusnut raspored utakmica u Evrokupu je sigurno uticao na njih da izgube neke utakmice u ABA ligi. Iako smo svežiji i u boljoj formi, nećemo se zavarati time već je potrebno da pružimo našu prepoznatljivu agresivnu igru u odbrani i uz pametna rešenja u napadu, da produžimo naš pobednički niz", dodao je on.

Utakmica između Mege i Olimpije igra se sutra od 19.00 u hali "Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke