Milojević zadovoljan zalaganjem igrača

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.05.2016.
22:07
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je da može da bude zadovoljan pobedom i zalaganjem igrača u duelu sa Konstantinom.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Mega Leksa upisali su u utorak uveče treću pobedu u grupnoj fazi domaćeg šampionata nakon što su na gostovanju Konstantinu u hali "Čair" slavili sa ubedljivih 104:75.

Strateg vicešampiona regionalne lige Dejan Milojević pohvalio je zalaganje svojih izabranika i istakao da može da bude zadovoljan još jednom pobedom.

"Zadovoljan sam pobedom. Čestitam kolegi Cvetkoviću na igrama ove sezone, pokazali su da mogu da iznenade mnoge, pogotovo na svom terenu. Odigrali su odličan meč u prošlom kolu protiv Partizana. Na ovoj utakmici smo prikazali kvalitetnu igru i trenucima kada vodimo 20, 30 razlike, zalaganje igrača je za svako poštovanje" rekao je Milojević.

Naredna utakmica u okviru 5. kola grupe "B" biće odlučujuća za plasman Mega Leksa, a Dejan Milojević je izrazio nadu da njegov tim može do trijumfa nad Partizanom saa više od 4 poena razlike.

"Spremamo se za meč sa Partizanom koji sledi i videćemo da li možemo do prvog mesta u grupi. Konstantinu želim sve najbolje u nastavku Superlige" zaključio je Milojević.

Mega Leks posle četiri odigrane utakmice ima skor 3-1, a do kraja prvog dela prvenstva gostuje Partizanu i dočekuje Borac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke