Milojević: "Za pobedu potrebno više vere"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.05.2016.
16:34
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević smatra da je njegovim igračima za trijumf nad favorizovanom Crvenom zvezdom Telekom potrebno mnogo više vere.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Sedmi put u sezoni na izmaku košarkaši Mega Leksa i Crvene zvezde Telekom odmeriće snage što će biti nova prilika za izabranike Dejana Milojevića da upišu prvu pobedu nad šampionom Srbije i regiona.

Crvena zvezda Telekom je u dosadašnjem toku sezone upisale šest pobeda nad Mega Leksom, poslednju u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige koji je odigran u petak uveče.

Pred revanš susret u Sremskoj Mitrovici trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegovi igrači moraju da pokažu više vere u pobedu ukoliko žele da vrate seriju u Beograd.

"Prvu utakmicu protiv Zvezde moramo što pre da zaboravimo jer je sledeća već sutra. Pokušaćemo da vratimo seriju u Beograd. Moramo da imamo daleko više vere da možemo da pobedimo Zvezdu nego što je to bilo u prvom meču" rekao je Milojević.

Branilac trofeja je u prvoj utakmici slavio sa 77:66 a plejmejker Mega Leksa Nikola Ivanović veruje da će ekipa uspeti da se revanšira Zvezdi i ostane u trci za plasman u finale.

"Prvi meč nismo odigrali na nivou kakav je trebao da bude i kakav se od nas očekuje. Siguran sam da naša ekipa može da pokaže protiv Zvezde znatno više. Imamo malo vremena da se spremimo ali verujem da ćemo sutra odigrati daleko bolji meč" kazao je Ivanović.

Revanš susret polufinala plej-ofa Superlige između Mega Leksa i Crvene zvezde Telekom na programu je u nedelju od 20 časova, a eventualna majstorica bila bi odigrana u "Pioniru" 31. maja od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke