Milojević: "Verujem da imamo snage za dobar meč sa Olimpijom"

Autor: Beta Beta
subota 17.12.2016.
12:23
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da veruje da njegova ekipa i pored izostanaka igrača, može da skupi snage i da odigra dobar meč protiv Olimpije u Jadranskoj ligi.

basketballcl.com
basketballcl.com

Povezane vesti

Ekipa Mega Leksa u nedelju gostuje Olimpiji u utakmici 14. kola Jadranske lige.

"Očekuje nas teško gostovanje u Ljubljani koje je dodatno otežano izostankom Kostje Mušidija koji je sa svojom reprezentacijom na juniorskom Evropskom prvenstvu, kao i neigranjem Marka Tejića koji zbog povrede ruke neće putovati u Sloveniju", rekao je Milojević za klupski sajt.

Mega Leks i Olimpija su se u Jadranskoj ligi do sada sastajali sedam puta uz skor 4-3 za slovenački tim. Poslednji susret je odigran u 1. kolu kada je Mega slavila u Sremskoj Mitrovici sa 86:85.

"Pored agresivne i pametne odbrane od početka meča, moramo da obratimo i pažnju na greške kojih smo imali previše, posebno u poslednjem meču. Olimpija je vrlo kvalitetna ekipa koja je značajno napredovala na tabeli. Ipak, verujem da možemo da skupimo snage da odigramo dobar meč i da pobedom završimo ovaj niz gostovanja", rekao je Milojević.

Posle 13 odigranih kola u regionalnom takmičenju, Mega ima skor 4-9, dok Olimpija ima pobedu više.

"Očekuje nas težak meč u nedelju sa kvalitetnom ekipom Olimpije. Moramo da udjemo u meč maksimalno koncentrisani i sa puno energije. Samo na taj način i pored izostanaka koje imamo u ekipi, možemo da iznenadimo ekipu Olimpije i da pobedom popravimo utisak iz poslednjih par mečeva", rekao je plejmejker Mege Jovan Novak.

Utakmica između Union Olimpije i Mega Leksa igra se sutra od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke