Milojević: "Veoma bitna utakmica protiv Krke"

Autor: Beta Beta
petak 27.11.2015.
14:53
Izvor: Beta

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegovu ekipu očekuje veoma bitna utakmica protiv Krke u Jadranskoj ligi.

BETA/BETAPHOTO/HINA/DR
BETA/BETAPHOTO/HINA/DR

Povezane vesti

Milojević dodaje da će svi košarkaši morati da pruže maksimum kako bi nadoknadili izostanak povređenih igrača.

"Krka dobro igra, ima šest pobeda u ligi i konkurenti su nam za plej-of tako da nam je ovo izuzetno značajan meč. Podigli su formu, ali verujem da je sve u našim rukama i da uz dobru odbranu možemo da pobedimo"
, rekao je Milojević, a penosi zvanični sajt kluba.

Mega će sutra u Sremskoj Mitrovici dočekati Krku u utakmici 12. kola Jadranske lige.

"(Ognjen) Jaramaz je prvi trening imao u četvrtak, (Stefan) Simić je dobio nezgodan udarac, ali verujem da će obojica biti spremni. Treniramo sa igračima koji su zdravi i trudimo se da ne razmišljamo o povredama već da damo sve od sebe da nadoknadimo izostanke. Drago mi je da su u prethodnom periodu igrači iskoristili šansu koja im je pružena, jer nisi jak kao tim onoliko koliko ti je kvalitetan najbolji igrač nego koliko je dobar 12. igrač u rotaciji", kazao je Milojević.

U subotu  28. novembra od 19 sati košarkaši Mega Leksa dočekaće u Sremskoj Mitrovici slovenačku Krku u okviru meča 12. kola ABA lige. Izabranici Dejana Milojevića će u tom meču potražiti šansu za treću pobedu u nizu i osmi trijumf u poslednjih deset mečeva u ABA ligi.

U prošlom kolu je Mega posle sjajne poslednje četvrtine slavila u Ljubljani protiv Olimpije sa 89:99 dok je Krka savladala Cibonu sa 90:86.

Mega Leks od početka jadranske lige ni na jednom meču nije bio kompletan zbog povreda, a jedina četvorica igrača koji su igrali sve mečeve do sada su Timoti Luvavu, Nikola Janković, Danilo Nikolić i Đorđe Simeunović.

Utakmica 12. kola Jadranske lige između Mega Leksa i Krke igraće se sutra od 19.00 u Hali Pinki u Sremskoj Mitrovici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke