Milojević: "Uz agresivnu odbranu do nove pobede"

Autor: Beta Beta
subota 23.01.2016.
14:59
Izvor: Beta

Veoma bitna utakmica za srpsku košarku i naše klubove u ABA ligi.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da veruje da njegovi košarkaši mogu u gostima da pobede Sutjesku i tako se približe plej-ofu.

"Pred nama je izazov da dobijemo kvalitetnog protivnika pred punom halom i tako nastavimo sa dobrim igrama. Uz našu prepoznatljivu agresivnu odbranu, verujem da možemo da dođemo do pobede koja bi nas dovela na korak do plej-ofa", rekao je Milojević za sajt kluba.

Mega je trenutno četvrta na tabeli sa 13 pobeda, dok je Sutjeska u grupi od četiri tima na začelju sa po sedam pobeda."Sutjeska je nezgodan protivnik, koji igra dobro na svom terenu. Pored toga, došli su i do nekih pobeda na strani. Mi smo pokazali da na svakom meču idemo na pobedu i da igramo jednako dobro i na strani", rekao je Milojević. Mega je u prethodnom kolu bila sigurna protiv Tajfuna sa 92:70 dok je Sutjeska poražena na svom terenu od Igokee sa 72:83.

Ognjen Jaramaz ističe da i pored povreda, ekipa dočekuje naredni meč u dobrom raspoloženju:

"Atmosfera u timu je odlična, kao i uostalom tokom cele sezone. Sigurna pobeda protiv Tajfuna je samo doprinela tome. Mlada smo ekipa, pokazali smo u dosadašnjem toku lige talenat i kvalitet i verujem da smo vrlo blizu ostvarenja glavnog cilja, plasmana u plej-of", rekao je Jaramaz.

Utakmica Sutjeska-Mega igra se u nedelju od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke