Milojević se nada iznenađenju protiv Cedevite

Autor: Beta Beta
petak 14.10.2016.
23:40
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da se nada da njegova ekipa može da iznenadi Cedevitu u predstojećem meču Jadranske lige.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mega će u subotu od 19.00 dočekati Cedevitu u utakmici petog kola regionalne košarkaške lige.

"Cedevita je odlična ekipa, jedna od najboljih u ligi. Ovo je treći meč u nizu gde praktično igramo sa najjačim timovima takmičenja. Ovo je jedna od onih utakmica gde naša ekipa može samo da dobije. Nadam se da ćemo odigrati dobar meč i da ćemo iznenaditi goste iz Zagreba i na kraju slaviti", rekao je Milojević za sajt kluba.

Dejan Milojević na tom meču pored ranije povređenih Stefana Glogovca i Ognjena Čarapića, zbog distorzije zgloba neće moći da računa ni na Radosava Spasojevića.

Košarkaš Mege Marko Tejić rekao je da smatra da ekipa, pre svega, treba da podigne nivo igre u odbrani.

"Igramo protiv izuzetno kvalitetne ekipe i nisu nas zavarali neki njihovi porazi. Moramo da podignemo pre svega igru u odbrani, odakle sve počinje. Ne smemo da dozvolimo negativne serije kakve smo imali u prethodnim mečevima jer je Cedevita dovoljno iskusna i jaka ekipa da to iskoristi. Na nama je da damo sve od sebe i da pokušamo da dođemo do iznenađenja i pobede koja bi nam puno značila pred početak takmičenja u Ligi šampiona", rekao je Tejić.

Nakon četiri odigrane utakmice Mega Leks zauzima devetu poziciju na tabeli regionalnog košarkaškog šampionata sa skorom 1-3.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke