Milojević: ''Šanse u petom meču 50-50''

Autor: Beta Beta
subota 11.06.2016.
13:57
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegov tim kvalitetniji od FMP, ali da obe ekipe imaju podjednake šanse za osvajanje trećeg mesta u Super ligi Srbije.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

"Nema nikakve euforije, 2:2 je. Šanse su 50-50. Iako smo mi kvalitetniji, FMP je možda u boljoj formi od nas i zato nam dajem jednake šanse", rekao je Milojević.

Košarkaši Mega Leksa izjednačili su na 2:2 u pobedama u borbi za treće mesto u Super ligi, pošto su sinoć kao gosti savladali FMP sa 90:79.

Megu je do pobede predvodio Ivica Zubac sa 21 poenom.

"Ovo su utakmice u kojima mladi igrači sazrevaju, i naši i njihovi. Mi jesmo igrali ABA ligu, osvojili smo Kup i mislim da je to neka naša prednost. Medjutim, Zubcu je sve ovo novo, on je praktično imao iskustvo 60-ak minuta seniorske košarke pre dolaska u Megu", rekao je Milojević.

"Pohvalio bih FMP koji igra sjajno i nikad se ne predaje. Imali smo nekih 15 poena prednosti, ali oni nisu odustajali i uspeli su čak i da povedu, šut ih je sjajno služio u nekim trenucima igre. Medjutim, bili smo hladne glave i dovoljno koncentrisani da opet povedemo i zasluženo slavimo", dodao je trener Mege.

Odlučujuća, peta utakmica igraće se sutra od 20.00. Pobednik će izboriti plasman u Jadransku ligu naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke