Milojević: "Protiv FMP-a za važne bodove"

Autor: Beta Beta
nedelja 14.05.2017.
16:53
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da se nada da će njegova ekipa uspeti da se podigne posle poraza od Partizana i protiv FMP osvoji važne bodove za plasman u Jadransku ligu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Mega Leksa sutra od 18.00 dočekuju FMP u osmom kolu Mozzart Superlige Srbije.

"Posle meča sa Partizanom u kome smo se puno istrošili, očekuje nas težak duel sa FMP-om koji je veoma kvalitetna ekipa. Imamo malo vremena za oporavak i ispravljanje grešaka. Nadam se da ćemo uspeti da se podignemo i dodjemo do bitne pobede u borbi plasman u ABA ligu", rekao je Milojević za sajt kluba.

Izabranici Dejana Milojevića posle sedam kola imaju skor od tri pobede i četiri poraza i nalaze se na deobi 4. mesta koje vodi u plej-of Super lige i donosi plasman u ABA ligu naredne sezone.

"Dočekujemo FMP koji je odigrao dobro prvi deo Super lige. Igrali smo sa njima nekoliko utakmica ove sezone i dobro se poznajemo. Moramo da zaboravimo što pre na poraz od Partizana i da u ponedeljak od starta utakmice udjemo sa puno energije i nametnemo naš ritam kako bismo došli do izuzetno značajne pobede", rekao je kapiten Mege Jovan Novak. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke