Milojević: "Protiv Avelina ćemo videti gde smo"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 17.10.2016.
16:26
Izvor: Beta

Milojević smatra Avelino za jednog od favorita za prvo mesto u grupi i da je ovo prava prilika da njegova ekipa vidi svoju pravu snagu.

bcmegabasket.net/Ivica Veselinov
bcmegabasket.net/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Avelina u Ligi šampiona prilika da njegova ekipa vidi na kom je nivou.

"Očekuje nas težak meč, Avelino je jedan od favorita za prvo mesto u našoj grupi. Ova utakmica je velika šansa za našu mladu ekipu da vidimo gde smo u odnosu na najjače evropske ekipe", rekao je Milojević, a preneo je klupski sajt.

Košarkaši Mega Leksa dočekaće sutra od 18:30 u Sremskoj Mitrovici Avelino u prvoj utakmici Grupe D lige šampiona.

Kapiten ekipe Rade Zagorac rekao je da ekipa u novo evropsko takmičenje ulazi s mnogo optimizma i željom da se plasira u narednu fazu.

"Očekuje nas meč protiv Avelina posle nekoliko poraza u Jadranskoj ligi, ali i posle dobre igre u poslednjem meču protiv Cedevite. Sticajem okolnosti sam pratio igre Avelina prošle sezone. Spadaju u sam vrh italijanske lige, igraju sa dosta stranaca i dobro su popunjeni na svim pozicijama. Očekuje nas veliki ispit protiv odlične ekipe, ali verujem da možemo da dodjemo do pobede", rekao je Zagorac.

Pored Mege i Avelina, u Grupi D su još ekipe francuskog Strazbura, španskog Tenerifea, belgijskog Ostendea, crnogorskog Mornara, hrvatske Cibone i litvanskog Juventus Utena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke