Milojević posle poraza Mege: ''Promašivali smo otvorene šuteve...''

Autor: Beta Beta
sreda 19.10.2016.
09:22
Izvor: Beta

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegovi košarkaši nisu bili na potrebnom nivou da bi pobedili Avelino u Ligi šampiona.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mega je poražena u prvom kolu Lige šampiona u Sremskoj Mitrovici od Avelina sa 84:70.

"Imali smo šanse da u meč uvedemo u neizvesniju završnicu, ali nismo bili na potrebnom nivou da pobedimo tako dobar tim kao što je Avelino", rekao je Milojević posle utakmice.

Milojević je čestitao Avelinu na "dobroj igri i zasluženoj pobedi".

"U odlučujućim momentima promašili smo otvorene šuteve, odbrana nije bila dobra, imali smo loše rotacije, a Avelino je izuzetan tim i sve to umeo je da kazni.  Zasluženo su pobedili i želim im mnogo sreće u nastavku takmičenja", kazao je Milojević.

Francuski centar Alfa Kaba, koji je bio najbolji u Megi sa 18 poena i devet skokova, rekao je da je njegova ekipa dala sve od sebe.

"Igrali smo protiv odličnog tima. Od početka smo znali da će biti veoma teška utakmica. Dali smo sve od sebe, popustili smo u finišu, ali generalno mislim da je ovo bila dobra utakmica", rekao je Kaba.

Trener Avelina Stefano Sakripanti je rekao da je ponosan zbog pobede u veoma važnoj utakmici za njegov tim, koji se vratio u evropska takmičenja posle nekoliko godina.

"Bili smo veoma fokusirani da zabeležimo pobedu za naše navijače, naš klub i veoma sam srećan zbog toga. U trenucima kada smo imali dobru kretnju lopte u napadu i kada smo u odbrani imali potrebnu agresivnost na loptu, ostvarili smo željeni rezultat", rekao je Sakripanti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke