Milojević: "Ponosan sam na svoje heroje"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.03.2016.
11:02
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da se njegovi igrači nalaze korak bliže ostvarenju sna i da ne planiraju da stanu nakon plasmana u finale plej-ofa ABA lige.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Košarkaši Mega Leksa u subotu su priredili još jedno veliko iznenađenje, pošto su dobili i drugi polufinalni meč sa podgoričkom Budućnosti i time obezbedili plasman u finale ABA lige.

Ekipa Dejana Milojevića u subotu je slavila rezultatom 76:75, a trener Mega Leksa objasnio je da su momci pokazali hrabrost i srčanost i time zaslužili veliki trijumf.

"Kao šta sam rekao, desilo se čudo u Podgorici, evo i sada u Sremskoj Mitrovici. Kada je neko hrabar i ima ovoliko srce kao moji momci, onda je sve ostvarivo" rekao je Milojević.

Klub iz Sremske Mitrovice ušao je u polufinalnu seriju desetkovan povredama ali je još jednom pokazao da ima karakter i da je spreman da se bori za najviše ciljeve.

"Zaista nam mnogo nedostaju tri povređena igrača Kaba, Jaramaz i Aranitović, ali mi ne odustajemo od naših snova. Sada smo im korak bliže i sigurno nećemo stati, i nećemo se zadovoljiti time što smo ušli u finale" dodao je Milojević.

Mega Leks će se u finalu plej-ofa ABA lige sastati sa boljim iz duela Crvena zvezda Telekom - Cedevita. Crveno-beli vode u seriji i bliži su plasmanu u finale.

"Pokazali smo da možemo sa svima da se nosimo. Jedva čekamo finale koje je malo dalje, a bitno je i da nam se igrači oporave. Imam heroje u timu i ponosan sam na njih" rekao je Milojević.

Na pitanje o šampionskom prstenu, Milojević je izjavio:

"Izgleda možda neozbiljno kada najavljujemo napad na trofeje, ali pokazali smo da to nije bez osnova. Mislim da imamo igru koja nam daje pravo da se nadamo" zaključio je trener Mega Leksa.

Podsećamo da je ekipa Dejana Milojevića u februaru stigla do prvog trofeja u klupskoj istoriji, a jasno je i to da Mega igra najbolju sezonu od osnivanja kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 20.03.2016
16:44

Mislim da su Čukarički i Mega Leks, dokazali, da treba što više naših klubova privatizovati, jer je to jedini spas za naše manje klubove.

avatar
čerčil Brod
Sunday, 20.03.2016
15:14

Iako sam veliki Zvezdaš , ne bih bas umro od tuge ako bi MEGA uzela prsten. Zasluzili su to svojim pristupom,snagom,voljom,htenjem i konstantnošću

avatar
magister
Sunday, 20.03.2016
12:38

Bravo Miloje majstore! Bravo momci!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 20.03.2016
12:20

Bravo Miloje jer ovo što si ti uradio sa Megom je neviđen podvig i mislim da ćemo gledati veliko finale između dva najbolja srpska kluba pa neka pobedi bolji, ali trofej ostaje u Srbiji.

avatar
jv
Sunday, 20.03.2016
12:18

Sta je Milojevic napravio od dece!