Milojević: "Pokušaćemo da iznenadimo Zvezdu"

Autor: Beta Beta
sreda 27.04.2016.
16:32
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da, bez obzira na znatno oslabljen sastav, njegova ekipa ima šansu da pobedi Crvenu zvezdu u finalu Jadranske lige.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

"Čast mi je što smo u situaciji da dodjemo u šansu da pobedimo Zvezdu. Uvek smo konkuretni, i kada ste sa igračima sa prosekom od 19 godina nosite za Zvezdom, to je veliki uspeh. Verujem da imamo igru i kvalitet, bez obzira u kom smo sastavu mi možemo da dobijemo bilo koga. Treba biti optimista. Imena ne igraju, igra tim. To je i Zvezda pokazala ove sezone u Evroligi. Bili su blizu da pobede CSKA, a tako i mi možemo da se nadamo da možemo da pobedimo jednu, a da li će to biti sutra? Videćemo... Svestan sam da su šanse jako male, ali uvek sam optimista", rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Mega će u finalu nastupiti bez povredjenih Ognjena Jaramaza, Aleksandra Aranitovica, Alfa Kabe, a neće igrati ni Timote Luvavu i Nikola Pavlović.

"Pokušao sam sa Dejom (Dejanom Radonjićem) da se dogovorim da igramo četiri puta po pet minuta, jer bismo tada imali više šansi da pobedimo, ali nisu nam izašli u susret. Bez obzira na kadrovske problem, verujem u moj tim, i već se pokazao da način na koji igramo ne odgovara nikom. Svima smo pokazali zube, pa ćemo tako i sutra", kazao je Milojević.

Mega Leks od završetka polufinalne serije Jadranske lige protiv Budućnosti nije odigrao takmičarki meč, a Milojević je rekao da bi to moglo da utiče na igru njegovih igrača.

"Ne znam da li će ostaviti traga, jer nikada nisam bio u ovakvoj situaciji. Videćemo kako će igrači reagovati. Ovo je novo za mene, a i za njih. Nadam se da će igrači biti željni utakmica i da će sutra uspeti da iznenade Zvezdu", kazao je on.

Mladi košarkaš Mega Leksa Rade Zagorac ocenio je da su crveno-beli veliki favoriti u finalu.

"Pre svega čestitke Crvenoj zvezdi na odličnoj sezoni. Što se tiče finala, Zvezda je apstolutni favorit. Naša ekipa je dobro igrala tokom cele sezone, ali smo u poslednje vreme usporeni mnogim povredama. To ne znači da se predajemo. Pružićemo naš maksimum i pokušati da napravimo iznenađenje", kazao je Zagorac.

Finalna serija košarkaške Jadranske lige izmedju Crvene zvezde i Mega Leksa počinje sutra u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 19 časova.

Zvezda je u polufinalu pobedila Cedevitu, dok je Mega iznenadila Budućnost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke