Milojević: "Pokušaćemo da iskoristimo svaku šansu"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 14.12.2015.
00:26
Izvor: Beta

Milojević najavljuje veliki trud uprkos problemima.

BETA/BETAPHOTO/HINA/DR
BETA/BETAPHOTO/HINA/DR

Povezane vesti

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa ima mnogo problema sa povredama pred duel sa Crvenom zvezdom u Jadranskoj ligi, ali da se nada da će njegovi košarkaši iskoristiti šansu protiv favorita ako im se ukaže.

"Imamo mnogo zdravstvenih problema. Zbog izostanaka igrača tokom nedelje nismo uspevali da održimo timski trening. Dešavalo nam se to par puta u toku ove sezone, ali smo tada dobro reagovali u takvim situacijama. Crvena zvezda je favorit za osvajanje takmičenja, podigli su formu i svakako žele pobedu pred sledeći meč u Evroligi", rekao je Milojević za sajt kluba.

"Kao i na početku sezone, mnogo puta do sada smo pokazali da možemo da igramo protiv njih. Ako nam se ukaže šansa za pobedu, nadam se da ćemo je iskoristiti", dodao je on.

Utakmica Mega Leks-Crvena zvezda igra se u ponedeljak u 21.00. Mega je u prošlom kolu izgubila u gostima od Metalca i ima devet pobeda, dok je Zvezda pobedila Krku za svoj 10. trijumf u šampionatu.

Košarkaš Nikola Ivanović je kazao da je zadovoljan dosadašnjim tokom sezone za Megu.

"Bili bismo neskromni da smo nezadovoljni dosadašnjim učinkom i rezultatima. Porazi su došli na utakmicama na strani koje smo igrali protiv favorita takmičenja, a i u tim mečevima smo bili u igri. Možda jedina mrlja je poslednji meč protiv Metalca u Valjevu gde smo imali dosta loših odluka koje su nas na kraju koštale pobede. Te greške ne smemo da ponovimo"
, rekao je Ivanović.

Ni on nije imao dilemu ko je favorit sutra.

"Zvezda igra kvalitetno, posebno u Evroligi i glavni je favorit za osvajanje Jadranske lige. U dosadašnjem toku lige smo pored talenta i kvaliteta, pokazali da se nikog ne plašimo. Uz agresivnu igru u odbrani i pametne odluke na terenu, imamo pravo da se nadamo pobedi koja bi nam izuzetno značila"
, rekao je Ivanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke