Milojević: ''Pobeda protiv Partizana bi nam mnogo značila''

Autor: Beta Beta
petak 25.11.2016.
13:56
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra kvalitetno u predstojećoj utakmici protiv Partizana, da bi mogla da se nada iznenadjenju i pobedi.

basketballcl.com
basketballcl.com

Povezane vesti

"Partizan je izuzetno kvalitetna ekipa sastavljena od bivših i sadašnjih reprezentativaca, dobrih stranaca i talentovanih mladih igrača. Očekuje nas veoma težak zadatak u subotu. Moramo da odigramo jako kvalitetno u oba pravca da bismo mogli da se nadamo iznenađenju i pobedi koja bi mnogo značila našoj mladoj ekipi", rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaši Mege igraju u subotu od 19 časova u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" protiv Partizana, utakmicu 11. kola Jadranske lige.

Milojević u sutrašnjoj utakmici neće moći da računa na povređenog Ognjena Čarapića.

Mega i Partizan su do sada šest puta igrali u Jadranskoj ligi, a ekipa iz Sremske Mitrovice ostvarila je dve pobede. Poslednji put igrali su prošle sezone, kada je Mega posle velikog preokreta nadoknadila 18 poena zaostatka i pobedila.
 
Košarkaš Mege Đorđe Simeunović rekao je da će njegova ekipa protiv Partizana pokušati da nastavi sa podizanjem forme.

"Očekuje nas veoma teška utakmica, igraćemo na verovatno najtežem domaćem terenu u ABA ligi. U prethodnim mečevima smo podigli igru i formu i pokušaćemo da nastavimo sa time i protiv Partizana. Uz punu koncentraciju od prvog minuta i agresivnu igru u odbrani, nadam se da možemo da dodjemo do velike pobede kojom bismo dodatno podigli samopouzdanje pred mečeve koji slede", rekao je Simeunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke