Milojević: "Olimpija veliko ime, nadam se pobedi"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.09.2016.
13:25
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević istakao je da Union Olimpija ima respektabilan sastav ali da se nada pobedi svog tima na otvaranju sezone u regionalnoj ligi.

bcmegabasket.net/Ivica Veselinov
bcmegabasket.net/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Vicešampion regionalne košarkaške lige u četvrtak otvara novu sezonu pred domaćim navijačima duelom sa Union Olimpijom iz Ljubljane.

Ekipa Mega Leksa doživela je veliki broj promena u igračkom kadru tokom leta ali će i u novoj sezoni imati jednu od najmlađih ekipa u ABA ligi. Prosek godina u timu koji predvodi Dejan Milojević iznosi 20.6 a najstariji košarkaš ima samo 24 godine.

"Obe ekipe su promenile dosta igrača u odnosu na prošlu sezonu s tim što je Olimpija promenila i trenera. Ipak, Olimpija je veliko ime, imaju respektabilan sastav. Dobar su i iskusan tim i nadam se da će moja ekipa odigrati kvalitetnu i dobru utakmicu i da ćemo stići do pobede" kazao je Milojević.

Trener Mega Leksa u četvrtak neće moći da računa na povređene Stefana Glogovca i Ognjena Čarapića koji će sigurno propustiti uvodni deo šampionata, ali se zato u pogonu ponovo nalazi Ognjen Jaramaz koji je u završnici prethodne sezone doživeo tešku povredu.

"U četvrtak igramo prvu utakmicu ABA lige protiv Olimpije. Iza nas su dva meseca duge pripreme u kojima smo odigrali dosta mečeva i drago mi je što smo taj period zaključili pobedom nad Lukoilom. Potpuno smo spremni za sezonu, dočekujemo je u pozitivnoj atmosferi" poručio je Jaramaz.

Mega Leks i Union Olimpija su se u ABA ligi do sada sastajali šest puta uz skor 4:2 za Olimpiju. Poslednji susret je bio u 24. kolu ABA lige prošle sezone kada je Olimpija slavila u Sremskoj Mitrovici sa 78:81.

Sutrašnji meč na programu je od 21 čas u hali PSC "Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke