Milojević: "Nemamo vremena da ispravimo greške, nema opuštanja"

Autor: Beta Beta
petak 28.04.2017.
16:39
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegovi igrači ni u jednom trenutku ne smeju da se opuste u predstojećem meču protiv Vršca u Super ligi Srbije.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

"U subotu igramo prvi meč u Sremskoj Mitrovici posle gostovanja u prva dva kola, a protivnik nam je ekipa Vršca koja je u prvom kolu odigrala sjajan meč na gostovanju protiv Partizana. To nam je pokazatelj da ne smemo nijednog trenutka da se opustimo jer se utakmice igraju na tri dana i malo je vremena za ispravljanje grešaka", rekao je Milojević za sajt kluba.

Košarkaši Mege sutra od 19.00 dočekuju ekipu Vršca u trećem kolu Super lige Srbije.

Mega je u prva dva kola ima polovičan učinak, dok je Vršac upisao dva poraza.

"Uz angažovanu odbranu tokom celog meča, verujem da ćemo doći do naše druge pobede u Super ligi i tako sebi olakšati poziciju pred duele koji slede posle", rekao je Milojević.

Bek Mega Leksa Nemanja Kapetanović je naveo da je potrebno da on i njegovi saigraču nametnu svoj ritam igre.

"Vršac je dobra ekipa koja je do sada pokazala da se ne predaje lako. Potrebno je da nametnemo naš ritam igre i da budemo agresivni u odbrani, kao u većem delu našeg meča u prošlom kolu. Ukoliko uradimo to i uz podršku publike u Sremskoj Mitrovici, verujem da možemo do druge pobede u Super ligi", rekao je Kapetanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke