Milojević: "Ne pobedjuje uvek kvalitetnija ekipa"

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.05.2017.
20:41
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da veruje da će njegova ekipa imati šansu da pobedi Partizan u predstojećem meču u Super ligi Srbije ako bude dala sve od sebe.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

"U petak igramo izuzetno bitan meč protiv Partizana koji pored kvaliteta, na svojoj strani ima i iskustvo koje im je ove sezone donelo puno pobeda u tesnim završnicama. Moramo u ovaj duel da udjemo snažno i sa puno agresivnosti u odbrani. Sport je lep zato što ne pobedjuje uvek kvalitetnija ekipa", rekao je Milojević za sajt kluba.

Košarkaši Mege sutra od 20.30 dočekuju Partizan u sedmom kolu Super lige Srbije.

"Ukoliko budemo dali sve od sebe u petak, verujem da ćemo imati šansu za pobedu koja bi imala ogroman značaj u borbi za plasman u ABA ligu naredne sezone", rekao je Milojević.

Izabranici Dejana Milojevića su posle šest odigranih kola na deobi 4. mesta sa skorom 3/3, dok Partizan ima pet pobeda i jedan poraz.

"Predstoji nam važna utakmica sa Partizanom. Drugi su na tabeli, odmah posle Zvezde. Shodno tome, očekuje nas neizvestan meč, ali se i nadamo da možemo da izdejstvujemo pobedu. Iako smo kroz dosadašnji tok lige oscilirali sa partijama, smatram da smo kvalitetni i sposobni da slavimo u petak i time se približimo ostvarenju cilja, plasmanu u ABA ligu", rekao je bek Mege Ognjen Jaramaz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke