Milojević: "Naše neiskustvo došlo do izražaja"

Autor: Beta Beta
nedelja 11.12.2016.
00:00
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je u današnjoj utakmici protiv Karpoša došlo do izražaja neiskustvo njegove ekipe.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Čestitam Karpošu na zasluženoj pobedi, bili su bolji danas. Mi smo prvu četvrtinu odigrali jako loše i potrošili smo puno energije da se vratimo u utakmicu. Na kraju je do izražaja došlo naše neiskustvo po ko zna koji put ove sezone. Opet je izgubljena utakmica na jednu loptu, gde je loše odigrana odbrana i promašen napad", rekao je Milojević.

Mega je izgubila danas u Skoplju od ekipe Karpoš Sokoli sa 75:72 u 13. kolu Jadranske lige.

"Ovo je bio jako bitan meč za nas i ovim porazom se uključujemo u grupu ekipa koje se bore za opstanak. Praktično smo na pobedu iznad ekipa koje su poslednje na tabeli. S obzirom da imamo jako težak raspored, moraćemo mnogo bolje da igramo da bi ostali u ligi", rekao je Milojević.

Mega sada ima skor od četiri pobede i devet poraza.

"Ovo je bila jako bitna utakmica za nas. Loše smo počeli meč, dozvolili smo 25 poena Karpošu u prvoj četvrtini. Posle toga smo odigrali bolje u odbrani, ali nismo najbolje odreagovali u njihovom poslednjem napadu. Oni su pogodili taj poslednji šut i zasluženo su pobedili", rekao je košarkaš Mege Jovan Novak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leks Lutor
Sunday, 11.12.2016
10:47

kakvo neiskustvo ucite igrace da resavaju sve sami, nisi pozvao ni jednu akciju u finisu a glumis velikog trenera!prvo Musidi sutne trojku s jedne noge preko covekapromasi eo kos a zatim se Zagorac nabija na cetri igraca i naravno nista.Posle nismo opet imali srece.Sale jeste sutirao trojke preko igraca ali samo kad nije bilo vremena za osmisljen napad.Mnogo treba da se prodje da se do pameti dodje.