Milojević: ''Naš kvalitet je došao do izražaja''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.05.2016.
00:00
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je večeras da je njegova ekipa odigrala odličnu utakmicu protiv Konstantina na startu Super lige Srbije.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Košarkaši Mega Leksa su savladali niški Konstantin sa 93:63 (29:15, 21:17, 24:10, 19:21) u prvom kolu Super lige Srbije.

"Odlična utakmica cele ekipe, sa uslovno rečeno tri nova igrača. Cilj je bio da se oni što više uklope u sistem. Mislim da je taj deo posla dobro uradjen i smatram da spremni dočekujemo Partizan", rekao je Milojević.

"Zadovoljan sam utakmicom. Pristup je bio takav da je razlika u kvalitetu na našoj strani došla do izražaja. Od prvog momenta imali smo kontrolu meča i zato smo zasluženo slavili. Za tri dana nas očekuje duel sa Partizanom koji je nam je glavni rival za prvo mesto u grupi. Očekujem dobru utakmicu i neka bolji pobedi", rekao je Milojević.

Izabranici Dejana Milojevića su već u prvom poluvremenu rešili pitanje pobednika na današnjem meču, pošto je rezultat posle 20 minuta bio 50:32. U nastavku utakmice se razlika popela na 39 poena a u poslednjoj deonici su šansu dobili i igrači koji su igrali manje u prethodnom periodu.

Najbolji u redovima Mege je bio kapiten Rade Zagorac sa 20 poena, pet skokova i sedam asistencija. Svoj debi na zvaničnim utakmicama Mega Leksa su imala čak tri igrača. Petar Popović je postigao 18 poena, Ivica Zubac sa 16 poena uz pet blokada i Aleksandar Rašić sa pet poena i tri ukradene lopte.

U narednom kolu Super lige, Mega Leks 11. maja dočekuje Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke