Milojević: "Napravljen je još jedan korak ka plej-ofu"

Autor: Beta Beta
nedelja 17.01.2016.
23:33
Izvor: Beta

Milojević je bio zadovoljan nakon utakmice protiv Tajfuna, istakao je da je njegova ekipa još jedan korak bliža plej-ofu.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da su njegovi košarkaši današnjom pobedom protiv slovenačkog Tajfuna napravili još jedan korak ka plej-ofu u Jadranskoj ligi.

"Još jedan korak ka plej-ofu je napravljen, idemo dalje, treba nam još neka pobeda da osiguramo mesto među četiri najbolje ekipe. Imamo četiri pobede više od najbližeg konkurenta i trebalo bi baš loše da odigramo u završnici, pa da se ne plasiramo u plej-of"
, rekao je Milojević novinarima posle večerašnjeg meča.

Mega je u Sremskoj Mitorivici pobedila Tajfun sa 92:70 i tako ostvarila 13 pobedu, i sada ima četiri pobede više od zagrebačke Cibone i pet više od serije timova ispod.

"Znao sam da je Tajfun ekipa koja ne odustaje i ne predaje se lako. Mi smo u nekoliko navrata sticali vodjstvo od 10 ili 12 poena, ali oni su se vraćali. Ipak, u trećoj četvrtini smo rešili pitanje pobednika, odigrali smo kvalitetnu odbranu, a to nam je donelo dosta lakih poena. Pružio sam šansu igračima koji manje igraju da završe utakmicu i oni su to dobro uradili", rekao je Milojević.

Protiv Tajfuna je posle višemesečne pauze zbog loma ruke zaigrao kapiten Rade Zagorac.

"Hteo bih da izrazim veliko zadovoljstvo zbog povratka na teren posle dužeg odsustva zbog povrede. Ispunili smo sve zadatke koje je trener od nas zahtevao, ostvarili smo ubedljivu pobedu, iako prvo poluvreme to nije nagoveštavalo. Smatram da smo odigrali zaista odličan meč. Sledeća utakmica je protiv Sutjeske u Nikšiću, dobro ćemo se spremiti i nadamo se novoj pobedi
", rekao je Zagorac.

Trener Tajfuna Dejan Mihevc pohvalio je igru Mege tokom cele sezone.

"Čestitam Mega Leksu na zasluženoj pobedi. Oni su, ne samo na ovoj utakmici već u celoj sezoni, pokazali da su ekipa koja igra konstantno dobro; nemaju mnogo padova i želim im mnogo sreće u nastavku. Verujem da će ostvariti željeni cilj i da će se plasirati u plej-of", rekao je Mihevc.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke