Milojević: "Mega može da pobedi bilo koga"

Autor: Beta Beta
četvrtak 23.02.2017.
00:02
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Mornarom, za koju je kazao da nije bila očekivana.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Mega je pobedila Mornar sa 89:81 i tri kola pre kraja ima velike šanse da obezbedi opstanak u Jadranskoj ligi.

"Mornar je respektabilna ekipa i nije bilo baš realno očekivati pobedu u Baru. Igrali smo veoma dobro pod pritiskom jer smo ovom pobedom verovatno obezbedili opstanak", rekao je Milojević posle utakmice u Baru.

Nakon 23 odigrana meča Mega Leks ima skor 9-14 i već u narednom kolu ekipa Dejana Milojevića mogla bi da ozvaniči opstanak u ligi.

"Pošto imamo težak raspored, da smo ovde izgubili došli bismo u situaciju da neke utakmice moramo da pod moranjem dobijemo. Nastojaćemo da završimo sezonu u što boljem svetlu i sa što više pobeda", kazao je Milojević.

Najbolji u timu Mege Ognjen Jaramaz rekao je da je njegov tim igrao dobro od početka, pa "skoro do kraja".

"Imali smo nekoliko loših rešenja u samoj završnici, ali to nije uticalo na konačan ishod. Zabeležili smo veoma važnu pobedu, praktično opstali u ligi i sada ćemo u poslednja tri kola da se potrudimo da dobijemo što više i ostvarimo što bolji plasman", rekao je Jaramaz.

Trener poraženog tima Đorđije Pavićević kazao je da je od njegovih igrača na nivou bio samo Boris Bakić i da je Mornar izabrao teži put ka opstanku.

"Izabrali smo teži put u borbi za opstanak, ali šta je, tu je, na mukama se poznaju junaci. Već naredna utakmica u Novom Mestu mogla bi da reši sve naše glavobolje oko opstanka", kazao je Pavićević.

Boris Bakić je rekao da je Mornar u "teškoj situaciji".

"Igrali smo dobro skoro dve četvrtine, a onda smo vratili Megu, ušli u njen ritam koji nismo uspeli da ispratimo. Okrećemo se idućoj utakmici, još imamo šansi da izborimo opstanak i nadam se da ćemo uspeti u tome", rekao je Bakić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke