Milojević: "Jurićemo pobedu pred selidbu u Mitrovicu"

Autor: Beta Beta
petak 29.04.2016.
18:18
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević izjavio je da će njegov tim pokušati da zbije redove i da u subotu savlada Zvezdu kako bi izjednačio rezultat u finalnoj seriji pred selidbu u Sremsku Mitrovicu.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da će njegova ekipa u drugom meču finala plej-ofa Jadranske lige protiv Crvene zvezde Telekom pokušati da ispravi greške iz prve utakmice.

"Pokušaćemo da izvučemo pouke iz poraza i da ispravimo greške u ovom kratkom roku. Moramo da odigramo daleko bolje i pre svega agresivnije u odbrani, kako bismo došli do pobede i rezultata 1:1 pred selidbu serije u Sremsku Mitrovicu", rekao je Milojević.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poveli su sa 1:0 protiv Mega Leksa u finalnoj seriji plej-ofa Jadranske lige, pošto su sinoć u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" pobedili sa 95:88.

Jedan od najboljih igrača Mege u prvom meču bio je Đorđe Simeunović, koji je postigao 20 poena.

"Nismo bili prepoznatljivi u odbrani u prvom meču što je, uz skraćenu rotaciju, bio ključ našeg poraza. U subotu moramo pre svega da ispravimo greške u odbrani, da vršimo presing po celom terenu i da radimo sve one dobre stvari koje su nas i dovele do finala", rekao je Simeunović.

On je nevao da Mega mora da nametne svoju prepoznatljivu igru.

"Ne predajemo se, pred nama je novi duel i nemamo vremena da tugujemo zbog poraza. Moramo da smanjimo broj primljenih poena, i ako uz to ponovimo igru u napadu iz prvog meča, verujem da imamo dobre šanse za pobedu", dodao je Simeunović.

Dejan Milojević će i na drugom meču imati skraćenu rotaciju zbog brojnih povreda. Neizvestan je nastup Timotea Luvavua, koji je propustio i prvi duel zbog povrede zarađenje u toku pauze između polufinala i finala. Nikola Pavlović će opet biti u sastavu, ali najverovatnije ni on neće ulaziti u igru zbog povrede.

Drugi meč finala Jadranske lige je na programu sutra od 20.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke