Milojević: "Iskorak ka plej-ofu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 28.12.2015.
22:24
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević poručio je da su njegovi izabranici pobedom nad MZT-om u Skoplju napravili veliki iskorak ka plasmanu u plej-of ABA lige.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Košarkaši Mega Leksa u ponedeljak su upisali 11. ovosezonsku pobedu u ABA ligi i to na spektakularan način, trojkom na četiri sekunde pre kraja okršaja sa skopskim MZT-om.

Nakon pobede u dvorani "Jane Sandanski" trener Mega Leksa Dejan Milojević pohvalio je ekipu i istakao da su igra u odbrani i prikazana hrabrost doneli uspeh.

"Znali smo da nas očekuje izuzetno teška utakmica pošto je MZT podigao kvalitet igre i formu. Na kraju su naša odbrana i hrabrost doneli pobedu. U meču gde smo u prvom poluvremenu bili bez pogođene trojke i gde smo prvi šut van linije 6,75 pogodili na kraju treće četvrtine, sav naš trud se ipak isplatio" rekao je Milojević.

Mega je kao gost savladala MZT rezultatom 77:76 a junak utakmice bio je Danilo Nikolić koji je pogodio trojku četiri sekunde pre poslednjeg zvuka sirene.

"Ovo je velika pobeda za nas imajući u vidu sve probleme sa povredama koje smo imali tokom nedelje. Ovim trijumfom smo napravili veliki iskorak ka plej-ofu" dodao je Dejan Milojević.

Nakon nekompletnog 17. kola regionalne lige Mega Leks zauzima četvrto mesto na tabeli sa skorom 11-6 i ima tri pobede više od svog prvog pratioca Krke iz Novog Mesta.

Narednu utakmicu u okviru regionalne košarkaške lige ekipa Mega Leksa igra drugog dana 2016. godine protiv Zadra u hali "Pinki" u Sremskoj Mitrovici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke