Milojević: "Imamo adute za duel protiv Budućnosti"

Autor: Beta Beta
sreda 23.12.2015.
15:27
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegova ekipa ima svoje adute u predstojećem meču protiv Budućnosti i dodao da želi da se revanšira Podgoričanima za ubedljiv poraz u ovoj sezoni.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Ekipa Mega Leksa u četvrtak od 19 časova dočekuje Budućnost u 16. kolu regionalne košarkaške lige.

"Budućnost je lider na tabeli, pobedila nas je najubedljivije od svih timova ove sezone, pa imamo dodatnu motivaciju da im to vratimo na terenu. Promenili su trenera, popunjeni su na svim pozicijama sa po dva dobra igrača i imaju ulogu favorita u ovom meču", rekao je Milojević.

Mega je u prethodnom kolu nadoknadila zaostatak od 18 poena i na kraju je zabeležila trijumf protiv Partizana u "Pioniru" sa 78:85, dok je Budućnost bila ubedljiva protiv aktuelnog šampiona regionalnog takmičenja, Crvene zvezde sa 68:54.

"Mi smo pokazali da možemo da igramo protiv svakog i imamo svoje adute za ovaj duel. Uz dobru energiju, agresivnost u odbrani i kvalitetnu igru u napadu, verujem da možemo da dođemo do pobede", rekao je Milojević.

Mega posle 15 kola ima skor 10-5, dok je Budućnost stigla do 13 pobeda uz samo 2 poraza.

"Atmosfera je odlična. Iza nas je veoma važna utakmica koju smo, uprkos rezultatskom zaostatku u kome smo bili u većem delu meča, uspeli da pobedimo. Samopouzdanje nam je na visokom nivou tako da spremni dočekujemo meč protiv Budućnosti", rekao je Ognjen Jaramaz.

Košarkaš Mega Leksa Ognjen Jaramaz dodao je da je Budućnost prva na tabeli potpuno zasluženo.

"Iako smo mi domaćini, oni važe za favorita u ovom meču. Kao što sam i ranije rekao, samopouzdanje nam je na visokom nivou, dobro treniramo i što je vrlo bitno, nemamo značajnijih zdravstvenih problema. Smatram da smo spremni da zabeležimo pobedu i u ovom meču", naveo je košarkaš Mege.

Ognjen Jaramaz će igrati protiv svog brata Nemanje koji nastupa za podgoričku ekipu.

"Prvi zvaničan meč protiv brata sam igrao u prvom delu sezone i u toj utakmici je Budućnost bila bolja od nas. Sada je došlo vreme za revanš i nadam se, našu pobedu", rekao je Jaramaz.

On se osvrnuo i na situaciju sa majicama za zagrevanje koje su "nestale" sa klupe Mege posle utakmice sa Partizanom.

"Imali smo problem gde su nam neposredno posle meča sa Partizanom nestale neke od naših nadmajica sa nadimcima koje koristimo za zagrevanje i koje su nam prirasle za srce. Sada su nam sve vraćene i želeo bih da zahvalim Partizanu koji je brzo reagovao i apelovao da se naša sportska oprema vrati. Poslednje dve koje smo čekali su bile nadmajce Milenka Veljkovića i Đorđa Simeunovića, ali kako su oni cimeri već godinama, bili smo sigurni da će 'Mile' i 'Đole' zajedno pronaći put do kuće", našalio se za kraj Jaramaz.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke