Milojević: "Da naplatimo kvalitetan rad"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.01.2017.
23:33
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević smatra da se njegova ekipa nalazi u usponu forme i da bi u susretu sa Strazburom trebalo da naplati kvalitetan rad.

Beta/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/Mo
Beta/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Mega Leksa nastavljaju učešće u FIBA Ligi šampiona duelom sa Strazburom koji je na programu u sredu od 18 časova i 30 minuta.

Za klub iz Sremske Mitrovice duel sa Strazburom dolazi nakon okršaja sa Crvenom zvezdom mt:s u kojem su puleni Dejana Milojevića "pokazali zube" i nagovestili koliko zapravo mogu.

"Očekuje nas meč sa Strazburom koji je vrlo kvalitetna i iskusna ekipa. Imamo vrlo malo vremena za odmor posle meča sa Zvezdom, gde smo pokazali da smo u usponu forme" kazao je Milojević.

Strateg Mega Leksa protiv Strazbura neće moći da računa na Marka Tejića i Radovana Đokovića, ali je uprkos kadrovskim problemima optimista.

"Radili smo kvalitetno na treninzima i ja se nadam da ćemo uspeti to da naplatimo, da zabeležimo pobedu koja bi nam produžila nadu za plasman u narednu fazu takmičenja" zaključio je Milojević.

Mega Leks i Strazbur su se sastali u 5. kolu kada je francuska ekipa na svom terenu slavila sa 68:59.

"Dočekujemo jednu od najboljih ekipa u celom takmičenju, po mom mišljenju. Iza nas je dobra utakmica protiv Crvene zvezde. Trudićemo se da energetski dobro pariramo, na papiru snažnijem protivniku, i da pokušamo da pobedimo" kazao je kapiten Rade Zagorac.

Na tabeli Grupe D Strazbur je na deobi trećeg mesta sa skorom 7-4 dok je Mega zabeležila 3 trijumfa u 11 mečeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke