Milojević: "Cedevita je favorit"

Autor: Beta Beta
subota 14.01.2017.
14:06
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da je Cedevita favorit u predstojećoj utakmici u Jadranskoj ligi, ali da veruje da njegova ekipa može dobro da odigra i iskoristi šansu za pobedu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

"Očekuje nas meč u Zagrebu u malo neobičnom terminu. Cedevita je izuzetno kvalitetna ekipa koju predvodi sjajan Amerikanac (Rajan) Boutrajt, čije se dovođenje pokazalo kao pun pogodak. Pobedom protiv Strazbura smo potvrdili uspon forme. Cedevita je svakako favorit u ovom meču, ali verujem da moja ekipa može da pruži kvalitetnu partiju. Ako nam se ukaže prilika za trijumf, nadamo se da ćemo je iskoristiti", rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaši Mege sutra u podne u Zagrebu igraju protiv Cedevite, utakmicu 18. kola Jadranske lige.

Mega je u donjem delu tabele u grupi ekipa koje imaju skor od po pet pobeda i 12 poraza, dok je Cedevita treća, skorom 12 pobeda i pet poraza.

U sutrašnjoj utakmici Milojević neće moći da računa na povređene Marka Tejića i Radovana Đokovića.

Mega Leks i Cedevita su do sada igrali sedam puta uz dve pobede srpskog tima. U prvom delu sezone Cedevita je pobedila u Sremskoj Mitrovici sa 85:82.

Košarkaš Mege Đorđe Simeunović ocenio je da je ekipa posle lošeg prvog dela sezone podigla formu.

"Radili smo vrlo kvalitetno na treninzima i to je počelo da se isplaćuje u vidu igre i rezultata. Cedevita je kvalitetnija ekipa, ali ako budemo imali isti pristup kao protiv Zvezde i Strazbura, verujem da ćemo imati šansu da dođemo do velikog iznenađenja i pobede", naveo je Simeunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke