Milojević: "Biće bolje, ovakve utakmice donose iskustvo"

Autor: Beta Beta
subota 15.10.2016.
23:49
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je veruje da će njegova ekipa u nastavku Jadranske lige igrati sve bolje i da će im mečevi poput današnjeg s Cedevitom doneti potrebno iskustvo.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Zadovoljan sam kako je ekipa igrala, veliki je napredak u odnosu na prethodna dva meča koja smo odigrali protiv Budućnosti i Crvene zvezde. Siguran sam kako vreme bude odmicalo da će ova mlada ekipa igrati sve bolje i bolje i da će nam ovakve utakmice doneti preko potrebno iskustvo", rekao je Milojević.

Košarkaši Mega Leksa izgubili su večeras u Sremskoj Mitrovici od Cedevite sa 82:85 u utakmici petog kola Jadranske lige.

"Izgubili smo u neizvesnoj završnici. U ovakvim mečevima detalji odlučuju, a mi te detalje nismo dobro odradili. Na isteku napada pustili smo Hopsona da šutne za tri poena i dobili smo trojku, u napadu smo promašili dva zicera, a posle tajma-auta napad smo traljavo odigrali i zbog toga smo izgubili", rekao je Milojević.

I košarkaš Mege Ognjen Jaramaz smatra da je njegova ekipa na dobrom putu.

"Pokazali smo da možemo da se nosimo sa najboljim ekipama u ligi, čak smo kontrolisali veći deo toka meča sa Cedevitom. Vremenom će se pokazati sve one dobre stvari koje radimo na treninzima i rezultati i pobede će sigurno doći sa dobrom igrom koju već sada prikazujemo", rekao je Jaramaz.

Jaramaz
Foto: aba-liga.com

Trener Cedevite Veljko Mršić rekao je da je njegova ekipa imala više sreće na kraju utakmice, ali da je zasluženo pobedila.

"Počeli smo utakmicu u teškom grču i nismo igrali igru koju očekujem. Mega je to iskoristila, imali smo puno izgubljenih lopti i moram priznati da smo imali sreće jer smo na poluvremenu bili u zaostatku samo četiri poena. Bili smo u dvocifrenom minusu, ali smo ipak uspeli da posle 20 minuta igre dodjemo na prihvatljiv zaostatak", rekao je Mršić.

"Drugo poluvreme smo odigrali mnogo bolje. Mislim da smo u nastavku videli mnogo zanimljiviju košarku, dosta promena u vodjstvu, puno pogodjenih šuteva iz teških pozicija. Na kraju smo imali malo više sreće, pogodili smo bitnije šuteve i na kraju zasluženo pobedili", dodao je on.

Mrsic
Foto: aba-liga.com

Cedevitu je do pobede vodio Skoti Hopson, koji je utakmicu završio sa 23 poena.

"Mega je zaista sjajan tim, igraju jako i žestoko su nas namučili. Veoma mi je drago što smo pobedili. Ekipa je pokazala da ima karakter i da mnogi igrači u ovom timu imaju veliko srce. Iz dana u dan napredujemo, rastemo kao tim i trudimo se da uradimo što više pozitivnih stvari kako bismo nastavili da pobeđujemo", rekao je Hopson.

Hopson
Foto: aba-liga.com

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke