Miloje prezadovoljan, posebno Mušidijem! Šta je imao da kaže Džikić?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.06.2017.
20:21
Izvor: Sportske.net

Dejan Milojević i Aleksandar Džikić su nakon utakmice bili u različitom raspoloženju.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je njegov tim uspeo u nameri da pobedi Partizan u Super ligi Srbije, kao i da je jako zadovoljan posle trijumfa nad crno-belima.

„Došli smo s namerom da pobedimo Partizan i u tome smo uspeli. Jako sam zadovoljan, jer je Partizan jako dobra ekipa sa vrhunskim trenerom, koja ne gubi na domaćem terenu“, rekao je Milojević posle trijumfa od 102:98 u poslednjem delu ligaškog dela Super lige.

Mega je danas vodila tokom većeg dela meča, a u finišu je uspela da odbije sve napade Partizana i odnese vrednu pobedu iz dvorane „Aleksandar Nikolić“.

„Evidentno je da smo u usponu forme. U poslendjih mesec dana igramo jako dobro. Vezali smo neke pobede, igrali smo otvorenu utakmicu sa Crvenom zvezdom do samog kraja, od Partizana smo u Sremskoj Mitrovici izgubili u neizvesnoj završnici. Ekipa je psihološki porasla“, rekao je Milojević.

Kostja Mušidi je predvodio Megu sa 24 poena, uključujući i trojku u završnici koja je prelomila meč. On je emotivno reagovao posle poena u završnici, što je posebno prijalo Milojeviću.

„Podržavam da čovek igra sa emocijom. Ne volim kada igrač igra bez emocija. Naravno da je igrač namotivisaniji protiv Partizana i Zvezde. Jako sam zadovoljan kako Mušidi igra u poslednje vreme. Pokazao je zašto je jedan od najtalentovanijih igrača na svojoj poziciji u Evropi“,
rekao je Milojević.

Trener Partizana Aleksandar Džikić bio je vidno iznerviran posle meča, a novinarima se samo kratko obratio.

„Čestitam Megi. Na kraju su bili koncentrisaniji u završnici. Mi smo imali svoje šanse i nismo ih iskoristili. Nismo bili fokusirani, pre svega u odbrani. To je to, nema više šta da se priča“, kazao je trener crno-belih.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke