Miloje i Gurović složni: "Kešelj rešio utakmicu"

Autor: Beta Beta
petak 20.02.2015.
20:35
Izvor: Beta

Treneri obe ekipe današnjeg meča četvrtfinala "Kupa Radivoja Koraća" složili su se da je košarkaš Mega Leksa Marko Kešelj doneo pobedu svom timu protiv FMP-a.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Mega je u Nišu pobedila FMP sa 92:85 i plasirala se u polufinale. Kešelj je postigao 28 poena, što je za njegovog trenera Dejana Milojevića i trenera FMP-a Milana Gurovića bilo presudno.

"Prezadovoljan sam pobedom, iskreno. Znao sam da nam preti opasnost. FMP je zasluženo najbolja ekipa KLS lige i to je pokazala večeras. Kvalitet je na na našoj strani, a Kešelj je bio tas na vagi koji oni nemaju, mada su pokazali veću želju od nas večeras", rekao je Milojević.

Mega će u polufinalu igrati protiv Vršca Svislajon, koji je juče pobedio Metalac.

"Ekipa Vršca je pokazala da može da pobedi Metalac koji je u ABA ligi bolje plasiran od nas. Ne vidim zašto ne bi mogla i nas da pobedi. Nadam se da je to dobra opomena za moje igrače i da će dati sve od sebe da uđu u finale", naveo je Milojević.

On je kazao da je njegova ekipa u opasnosti od opuštanja.

"Realno je veliki problem to što su videli da je Metalac izgubio. Igrač se opusti, misli 'lako ćemo' i ne razmišlja o protivniku koji je jak, već razmišlja o finalu. Nadam se da neće biti opuštanja", rekao je trener Mege.

Trener FMP-a Milan Gurović naveo je da je njegova ekipa odigrala odličan meč 39 minuta.

"U poslednjih 50 sekundi Marko Kešelj je rešio utakmicu. Mi danas nismo imali rešenje za Marka, on je klasa i nema šta da se priča dalje. Bili smo motivisani da se dokažemo, odigrali smo dobro 39 minuta. Nismo imali rešenja za Kešelja i tandem Jokić-Miljenović koji je imao izvanrednih 13 asistencija", rekao je Gurović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke