Milica Dabović obeležila zlatnu godišnjicu i najavila - oproštaj od reprezentacije!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.06.2016.
11:26
Izvor: Sportske.net

Juče se navršilo tačno godinu dana od titule prvaka Evrope koju su osvojile naše najbolje košarkašice, čiji je kapiten Milica Dabović.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Naravno, Dabovićeva nas je sve podsetila na taj podvig i u emotivnoj poruci najavila da će se uskoro oprostiti od dresa sa državnim grbom.

''Prošla je prva godina, a nekako bih i da slavim to kao moj drugi rođendan neka to bude nešto posebno, jer svaki dan je neki novi početak neki novi zivot... sve brzo pada u zaborav, ali verujte mi da meni taj dan i ta utakmica nikada ne mogu nestati iz sećanja.

Moja osećanja su sve čvrsća, a ponosnija ću biti iz godine u godinu kada budem strpljivo čekala za možda neki novi rezultat, a mene ne bude tu.

Teško je pri samoj pomisli da ću se oprostiti od reprezentacije već u novembru, ali ne želim da podnosim poraze, ako bi do njih došlo sledeće godine.

Želim da na najbolji i najlepši mogući način odem i ponosno ostavim nekome da vodi svoj tim do nekog novog cilja a to bude moguće, jer znam i svesna sam da to nije ni malo lako...voli vas Mili!!!

Budimpesta 28.06.2015. DA, NA VIDOVDAN!!! Kud god da krenem tebi se vraćam ponovo, ko da mi otme iz moje duše Kosovo!''
, poručila je Milica.

Prosla je prva godina a nekako bih i da slavim to kao moj drugi rodjendan neka to bude nesto posebno jer svaki dan je neki novi pocetak neki novi zivot...sve brzo pada u zaborav ali verujte mi da meni taj  dan i ta utakmica nikada ne mogu nestati iz secanja.Moja osecanja su sve cvrsca a ponosnija cu biti iz godine u godinu kada budem strpljivo cekala za mozda neki novi rezultat  a mene ne bude tu. Tesko je pri samoj pomiali da cu se oprostiti od reprezentacije vec u Novembru ali ne zelim da podnosim poraze ako bi do njih doslo sledece godine. Zelim da na najbolji inajlepsi moguci nacin odem i ponosno ostavim nekome da vodi svoj tim do nekog novog cilja a to bude moguce, jes znam i svesna sam da to nije ni malo lako...voli vas mili!!! Budimpesta 28.06.2015. DA, NA VIDOVDANNNNNN!! Kud god da krenem tebi se vracam ponovo, ko da mi otme iz moje duse Kosovo!

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Jun 27, 2016 at 3:21pm PDT


Ipak, pre oproštaja, Milica Dabović i ostale naše zlatne košarkašice imaće još jedan veliki izazov, a to je nastup na Olimpijskim igrama u Riju.

Navikli smo da je Milica originalna, a očigledno, takva je i tokom priprema za Rio...

@socksfromheaven limitirana kolekcija 4 godine sa nama!!! Ana hvala ti za sve!!! ❤️

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Jun 28, 2016 at 3:01am PDT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan1987
Wednesday, 29.06.2016
12:44

Oprasta se od basketa, posvatice se karijeri starlete. Uz pravoslavne komentare na instagramu vidjacemo i golu zadnjicu. To valjda jedno sa drugim ide...

avatar
Don.Mile
Wednesday, 29.06.2016
14:05

na ja sam napisao nesto slicno ali mi nisu objavili , dobro je da je jos neko rekao istinu