Miler: "Cilj mi je NBA liga"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.01.2016.
12:44
Izvor: Sportske.net

Krilni centar KK Crvena zvezda Telekom Kvinsi Miler nije siguran da će se na Malom Kalemegdanu zadržati duže od jedne sezone jer mu je primarni cilj igranje u NBA ligi.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i jedini predstavnik naše zemlje u Evroligi napravio je sjajan posao dovođenjem Kvinsija Milera u svoje redove.

Amerikanac je vrlo brzo po dolasku u Beograd pokazao kakav je potencijal, a zahvaljujući sjajnim partijama u Evroligi nalazi se u trci za priznanje koje se dodeljuje najboljem "rukiju" elitnog takmičenja.

"Čuo sam da sam na toj listi i drago mi je zbog toga, jer je to dokaz da igram dobro. Imali smo neverovatno tešku grupu i mnogo problema sa povredama, i uspeh je zbog toga još veći" kazao je Miler za "RTS".

Bivši igrač Bruklin Netsa i Denver Nagetsa brzo se uklopio u novu sredinu i zadobio poverenje navijača ali se već sada može naslutiti da Kvinsi Miler ne planira duži boravak u Beogradu.

"Još je rano govoriti o tome gde ću biti naredne sezone. Jedno je samo sigurno - moj cilj je da igram u NBA ligi" poručuje prvotimac Crvene zvezde Telekom.

Crveno-beli su sa Kvinsijem Milerom dogovorili saradnju do kraja tekuće sezone, a poznato je da se Amerikanci u srpskim klubovima retko zadržavaju na duži period.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke