Milan Gurović - Epizoda u Vršcu kratko trajala...

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.11.2016.
17:41
Izvor: Sportske.net, kkvrsac.rs

Posle smo četiri meseca od preuzimanja ekipe Vršca, Milan Gurović se rastao sa Vrščanima, zvanično je potvrđeno na klupskom sajtu.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Proslavljeni srpski košarkaš i naš dugogodišnji reprezentativac Milan Gurović nije više trener Vršca.

To je epilog nezadovoljavajućeg starta sezone za Vrščane, koji su u prvih pet kola KLS-a ostvarili tri pobede i dva poraza, pa se trenutno nalaze na petoj poziciji.

Njihove ambicije u ovom takmičenju su maksimalne, a pomenuti plasman ne svedoči u prilog tome.

Zato je, samo četiri meseca od Gurovićevog dolaska na klupu Vršca, usledio i sporazumni prekid saradnje, što je objavljeno u zvaničnom klupskom saopštenju.

''Legendarni košarkaš koji se nalazi na početku trenerske karijere oprostio se u ponedeljak sa igračima i doskorašnjim saradnicima i napustio Vršac. Preuzeo je kormilo tima 1. jula i za to vreme formiran je tim koji ima kvalitet za vrh tabele KLS, ali posle pet odigranih kola ima skor od tri pobede i dva poraza i trenutno se nalazi na petom mestu na tabeli", navodi se u saopštenju, uz zahvalnost Guroviću na svemu što je uradio za klub u proteklom periodu i želju za uspešnim nastavkom njegove trenerske karijere.

Podsetimo, Gurović je i aktuelni selektor juniorske reprezentacije Srbije, a kada je njegova klupska trenerska karijera u pitanju, on je pre Vršca vodio i FMP, a u Crvenoj zvezdi je radio kao pomoćni trener.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke