Micov vodio Galatu do pobede, Gagić odličan u porazu od Ušaka

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.03.2017.
18:42
Izvor: Sportske.net

U okviru 20. kola turske Super lige, Galata je slavila u gostima Trabzonu, dok je Ušak kod kuće bio bolji od Istanbul BB-a.

EPA/ANDREU DALMAU
EPA/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Košarkaši Galtasaraja upisali su novi trijumf u turskom šampionatu, kako su slavili na gostovanju Trabzonsporu rezultatom 73-80.

Do pobede ih je vodio Vladimir Micov sa 16 poena, četiri asistencije i tri skoka, a srpskog internacionalca su pratili Tibor Plajs sa 14 poena i 11 skoko,a kao i Džon Dibler sa 13, odnosno Sinan Guler sa 12 postignutih poena.

U poraženom sastavu 24 poena Kejleba Grina, 14 je dodao Hardi, dok je dvocifren bio i Malkom Li sa 10 poena. Momak sa naših prostora Dušan Čantekin (Gavrilović) meč je završio sa šest poena i jednom uhvaćenom loptom.

Ušak je na svom terenu savladao ekipu Istanbul BB rezultatom 80-68.

Predvodio ih je sa 18 poena Šarunas Vasilijauskas, dok je 13 poena i devet skokova dodao Frejmanis. Isti košgeterski učinak kao Letonac imao je i Zakari Ogust, ali i dva skoka manje, dok su dvocifreni bili i Ibekve sa 11 i Šekil O'Nil MekKisik sa 10 postignutih poena.

U poraženom sastavu 14 poena Šona Armana, a 13 je uz šest skokova dodao bivši centar Partizana Đorđe Gagić. Dvocifren kod Istanbula još i bivši igrač "crno-belih" Jaka Klobučar sa 12 postignutih poena, četiri skoka i tri asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke