Micov napušta Galatu, ostaje u Evroligi?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.07.2017.
09:40
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Galatasaraj neće u predstojećoj sezoni moći da računa na mesto u elitnom klupskom takmičenju ali za Vladimira Micova postoji interesovanje klubova iz Evrolige.

Epa/Abir Sultan
Epa/Abir Sultan

Povezane vesti

Srpski internacionalac Vladimir Micov 32, 201 cm) nalazi se blizu novog angažmana koji bi mu omogućio da i naredne sezone igra najbolju košarku u Evropi.

Galatasaraj je ostao bez mesta u Evroligi, ali za Micova postoji interesovanje iz Italije, a "Gazzeta" prenosi da je srpski internacionalac već započeo pregovore sa EA7 Olimpijom iz Milana.

Vladimir Micov proveo je prethodne tri sezone u Galatasaraju sa kojim je stigao do trofeja u Evrokupu 2016. godine, ali taj turski klub naredne sezone neće igrati u Evroligi.

Italijanska štampa prenosi da novi trener "Armanija" Simone Pjaniđani poštuje igračke kvalitete Vladimira Micova i da bi voleo da ga ima u ekipi za nastupajuću sezonu.

Tokom prethodne sezone Vladimir Micov je bio jedan od najboljih pojedinaca u Galati, a u Evroligi je na 29 odigranih utakmica prosečno beležio 11,2 poena i 3,5 skokova.

Podsećamo da je "Armani" nakon totalnog fijaska u prethodnoj sezoni promenio trenera koji će imati zadatak da oformi ekipu kadru da napravi ozbiljan rezultat u Evroligi.

Kako trenutno stoje stvari, EA7 Olimpija iz Milana ponovo bi mogla da ima u timu dvojicu Srba, pošto bi upražnjeno mesto nastalo odlaskom Miroslava Raduljice u Kinu mogao da zauzme Vlada Micov.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ninoslav Krejic
Friday, 21.07.2017
10:53

Meni je Micov kompletan igrac ja ga cenim ali nije bio u pravu ono za reprezentaciju Sale je selektor Sale se pita i Saletova mora biti poslednja

avatar
R E V O L T
Wednesday, 05.07.2017
09:45

Markovic, ?, Micov, Bjelica, Jokic.

avatar
Saša Ilić
Wednesday, 05.07.2017
12:42

Pa posvađao se Đorđevićem zato ne igra u reprezentaciji inače strašan igrač najbolji u Glatasaraju bio zadnje 2 sezone.

avatar
R E V O L T
Wednesday, 05.07.2017
12:52

Znam zbog cega ne igra, velika steta. Poenta je da bismo vrlo lako da imamo i jednu veoma jaku petorku sastavljenu od onih koji ne mogu da igraju zbog povrede ili ne igraju iz nekog drugog razloga. Samo, koga za beka sutera? :-D