Metalac imenovao privremenog trenera

Autor: Beta Beta
četvrtak 08.10.2015.
21:21
Izvor: Beta

Košarkaki klub Metalac iz Valjeva imenovao je danas Vladimira Miškovića, dosadašnjeg trenera juniorskog tima, za privremenog šefa stručnog štaba, saopšteno je na sajtu kluba.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Mišković (37) će Metalac voditi u subotu na utakmici četvrtog kola Jadranske lige protiv Sutjeske u Nikšiću,a potom će rukovodstvo kluba odlučiti da li će on ostati trener ili će do tada angažovati stručnjaka koji nije iz Valjeva.

Vladimir Đokić je sinoć podneo ostavku posle poraza od Igokee u Valjevu, a nastojanja rukovodstva i pojedinih igrača da se predomisli nisu urodila plodom.

Mišković (37) je igrao i u nekoliko prvoligaških erkipa u SRJ, a Metalac je već vodio 2013. u Superligi Srbije i osam kola u KLS, u sezoni 2013/2014. godine. Nasledio je Milovana Stepandića, a posle njegove smene u klub je došao Siniša Matić, posle koga je angažovan Vladimir Đokić.

Metalac je u Jadranskoj ligi na startu pobedio Partitan, prvi put posle 1974. godine, a potom su usledili ubedljivi porazi od MZT-a i Igokee.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevanstevan
Friday, 09.10.2015
12:13

Iznenađuje ostavka Vlade Đokića, veliki strucnjak i ponosan covek, podneo je ostavku svestan da je to bolje za tim. Sve najlepse mu zelim i da vodi sledeci klub sa puno uspeha kao sto je to bilo sa Slogom i Metalcem.