Metalac deklasiran u Skoplju

Autor: Beta Beta
nedelja 04.10.2015.
22:03
Izvor: Beta

Nakon pobede u prvom kolu protiv Partizana na svom parketu, Valjevci su danas ubedljivo poraženi na gostovanju od skopskog MZT-a sa 93:67, u drugom kolu Jadranske lige.

BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV
BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV

Povezane vesti

Metalac je zabeležio prvi poraz u sezoni, dok je ekipi iz Skoplja to prva pobeda.

Ključna je bila druga četvrtina koju su domaćini dobili sa ubedljivih 24:14, na veliki odmor otišla sa plusom od 13 poena, treća je bila egal, da bi u poslednjoj otpor Valjevci zabeležili novi pad u igri i na kraju izgubili sa ubedljivih 93:67.

Najefikasniji u valjevskom klubu bio je Dušan Kutlešić sa 11 poena, devet je postigao Đorđe Majstorović, a osam Tomislav Gabrić. MZT je predvodio Đorđe Drenovac sa 17.

Metalac će u sledećem kolu igrati protiv Igokee, u sredu u Valjevu.

U isto vreme dok se igrala utakmica u Skoplju, Cibona je u Zagrebu upisala tesnu pobedu nad debitantom Ta jfun Šentjurom rezultatom 71:69. Najbolji kod 'Cibosa' bio je talentovani centar Ante Žižić sa 19 poena, dok je najbolju partiju kod gostiju pružio Bolčina koji je postigao poen manje. Oba tima imaju polovičan učinak nakon prva dva kola.

U prvom meču današnjeg programa ABA lige Mega Leks je bio bolji od Partizana i naneo crno-belima drugi poraz. Megi je ovo bila prva pobeda pošto je u prvom kolu izgubila od Crvene zvezde Telekom.

Zvezda je juče u derbiju drugog kola tukla Budućnost u beogradskom 'Pioniru'
, dok je Krka bila bolja od Zadra u Novom Mestu.

Današnji program se završava utakmicom između Sutjeske i Cedevite u nikšiću koja je u toku, a poslednji meč drugog kola igra se sutra u 'Laktašima' gde Igokea dočekuje Olimpiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РЕВОЛТ
Sunday, 04.10.2015
23:10
avatar
Srba Stamenkovic
Monday, 05.10.2015
21:40

Katastrofa,kad vidim Rakicevica stomak mi se prevrce,cim dobije loptu napravi korake,Djokic ga stalno drzi na parketu,a na klupi su mu Gabric,Josilo,Jevtovic.

avatar
РЕВОЛТ
Monday, 05.10.2015
22:05

Ne zbog toga nego sto su nas dobili, a od njih ovoliko izgubili. Sta ce tek onda sa nama sutra da bude u Pioniru, ne sluti na dobro...