Memfis počeo da pogađa, "Durantula" po starom, očaj Lejkersa!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 08.12.2014.
08:10
Izvor: Sportske.net

Memfis dobio Majami i to dobrim šutem što je iznenadilo goste sa Floride. Durant oporavljen, on i Vestbruk liče na sebe iz prošlih sezona. Lejkersima i Niksima nema pomoći!

Beta/AP Photo/Duane Burleson
Beta/AP Photo/Duane Burleson

Povezane vesti

Za promenu "Grizliji" su pobedili ne oslanjajujući se samo na "Tornjeve blizance", Gasola i Rendolfa. Džon Lejer je ubacio 20 poena, imao 12 skokova, Kurtni Li dodao 17, u Tenesiju je pao Majami.

Memfis koji se ne oslanja na šut, imao je 59% uspešnosti, za Hit kome je ovo četvrti poraz to je bilo previše. Vejd je ubacio 25 poena, njegovom serijom se Majami spustio na -3, ali su "Grizliji" ubacili osam poena u nizu i prelomili utakmicu.

Trail Blazers Knicks Basketball

Portland je odneo pobedu iz MSG. Oldridž je sa 24 poena i 11 skokova bio ključ u pobedi Blejzersa koji su ispustili +11, ali su u finišu serijom poena svog najboljeg igrača doveli stvari na svoje mesto. Za Nikse ono je osmi poraza u nizu, imaju jeziv skor 4-18 i jasno je, i ovu sezonu će ostati bez doigravanja, ako se nešto dramatično ne promeni. Melo Entoni je ubacio 23 poena, imao 10 skokova, ali nije uspeo da spreči četvrti trijumf u nizu za  Portland u Medison Skver Gardenu.

Čandler Parsons je sa 28 poena bio centralna figura u lakoj pobedi Mavsa nad Baksima. Bek Dalasa je insistirao na šutu i na prethodnim treninzima, kaže da je naporno radio i to se isplatilo. Pogodio je 11 od 14 lopti, 4 trojke iz 6 pokušaja...

Pelicans Lakers Basketball

Lejkersi nemoćni protiv Pelikansa, Dejvis i DžejRu Holidej su iskombinovali 45 poena u trijumf Nju Orleansa. Na drugoj strani Brajant samo 14 poena, kouč Bajron Skot je probao sa tumbanjem u startnoj postavi kako bi pojačao najslabiju odbranu lige, ne pomaže. Lejkersi primaju prosečno 111.2 poena po meču.

Oklahoma je nanela Detroitu 12. poraz u nizu, Kevin Durant se vratio na staro, 28 poena, Pistonsi su imali šansu da pobede, Džoš Smit je promašio trojku sekundu pre kraja. Kada su zdravi, Vestbruk i Durant su motor Tandera, iskombinovali su 50 poena, 15 skokova i 11 asistencija.

U mečevima koji su odigrani u rano popodne, Boston je stigao do treće uzastopne pobede, savladali su favorizovani Vašington, Radžon Rondo je napravio tripl-dabl po 13 poena i skokova, 11 asistencija.

Atlanta ne prašta, sedma pobeda u nizu, Milsap je ubacio 22 poena Denveru, Antić solidan 7 koševa, 6 asistencija.

Boston - Vašington 101:93
Atlanta - Denver 96:84
Memfis - Majami 103:87
Detroit - Oklahoma 94:96
Njujork - Portland 99:103
Dalas - Milvoki 125:102
Lejkersi - Nju Orleans 87:104

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke