Melova dilema - Istok ili zapad?

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 03.07.2017.
18:40
Izvor: Sportske.net

ESPN piše da Entoni definitivno napušta Nikse, samo se još ne zna kom će se carstvu privoleti.

Beta/AP Photo/Wilfredo Lee
Beta/AP Photo/Wilfredo Lee

Povezane vesti

Karmelo Entoni tokom karijere nije bio ni blizu prstena, jedna da je i osetio šta je plej-of i sada pod stare dane želi to sve da nadoknadi.

Prema poslednjim infomacijama koje stižu iz SAD, u obzir dolaze samo dve opcije.

Jedna je Klivlend, a druga Hjuston.

Kavalirsi će bez ikakve dileme biti najdominantiniji tim na Istoku, dok su Rokitsi dovođenjem Krisa Pola poslali jasnu poruku da žele da prekinu dominaciju Voriorsa za Zapadu.

Međutim, postavlja se pitanje da li je on zaista treba ovim ekipama, prvo jer su njegova primanaj velika, a drugo - da li igrač koji je navikao da bude 'alfa i omega', bez da ekipa od toga ima naročitu korist u smislu rezultata, može da se adaptira na situaciju da bude u nečijoj senci. Jer, sigurno je da bi i u Ohaju i u Teksasu bio minimum treća napadačka opcija zbog LeBrona i Kajrija, odnosno Hardena i Pola.

Karmelova žena La La Entonu je gostujući u nekoj "tralala" emisiji izjavila da on sigurno odlazi iz Njujork Niksa i da će naredna destinacija biti franšiza koja može ozbiljno da  konkuriše za titulu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Tuesday, 04.07.2017
00:40

Kontam da ce u Klivlend i da ce da se povinuje samo da biuzro prsten ali mu ne vredi, razbice ih i San Antonio i Voriorsi a i Oklahoma kad budu sreli neku od ovih ekipa u finalu. Voleo bi da me Boston iznenadi i udje u finale, onda ce biti spektakl

avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 04.07.2017
00:38

Irving, Smit, Entoni, LeBron, Tompson. Ovo sto se napisali o velicini njegovog ugovora nema veze sa zivotom jer ce, ukoliko odluci da ode, Niksi odraditi buy out, tj isplatiti mu deo ugovora. A on ce potpisati minimalni sa ekipom koja napada titulu tako da ni finansijski nece biti na nekom gubitku.

avatar
Spartanac96
Monday, 03.07.2017
23:24

Tralala emisija hahahah

avatar
Monday, 03.07.2017
19:00

Entoni je igrač za publiku, ne za trofeje,nikako ne bi trebalo da ga dovede tim koji hoće ozbiljno da napadne titulu. Možete da hejtujete, ali tako je.

avatar
Čeki
Monday, 03.07.2017
22:48

Pazi on je meni u Denveru bio dobar, a posle je poceo da preteruje i poceo da me nervira.