Meloun: "Jokić škodi sebi i timu, previše je dobar da bi sedeo na klupi"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.12.2016.
14:29
Izvor: Sportske.net

Majkl Meloun smatra da bi Nikola Jokić morao da poradi na koncentraciji i da pravi manje ličnih grešaka.

AP Photo/George Frey
AP Photo/George Frey

Povezane vesti

Denver Nagetsi nisu uspeli da savladaju Atlantu, iako su imali sasvim solidnu prednost tokom ovog meča. Nikola Jokić ponovo nije previše igrao, a razlog je njegov problem sa ličnim greškama.

Nikola je ovoga puta morao da izađe u poslednjem minutu meča zbog šeste lične greške, izašao je kada se lomio meč.

"Nikola Jokić mora da uči. Ovo je već četvrtak i peta utakmica na kojoj je bio starter, ali je ušao u problem sa faulovima. Na onim utakmicama na kojima nema problem sa ličnim greškama, flertuje sa tripl-dabl učinkom. Škodi sebi, a škodi i timu.

Mora da bude pametniji. Previše je važan igrač za svoj tim. Igramo mnogo akcija preko njega i potreban nam je na terenu. Previše je dobar da bi sedeo na klupi
", rekao je Meloun, trener Denvera.

Nakon 30 utakmica, Denver ima 12 pobeda i 18 poraza i nalazi se na desetom mestu Zapada.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MAN RED
Saturday, 24.12.2016
15:32

Razumljivo je to da pravi faulove uz prevelike zelje,sad kad je u prvoj petorci i zeli da tu i ostane i onda pravi glupe faulove.Lepo je rekao Meloun:Kada Nikola igra i ne udje u problem sa faulovima, flertuje sa tripl-dablom.

avatar
Algebra
Saturday, 24.12.2016
16:21

Nisu to faulovi iz nehata, usled prevelike želje, već su to klasična pametna, evrpska, seckanja igre (zaustavljena igra u tranziciji) i Jokić mora da shvati da toga u NBA nema, naročito ukoliko si igrač oko kog se gradi igra (tim). Doduše mlad je; Taunsu se takođe često dešava da već u prvom delu igre skupi po dve, tri lične greške, ali njemu su u Minesoti mesto u timu i glavna rola zagarantovani, pa može do kraja meča i da spava u dobrani, dok Jokić taj luksuz sebi ne može da dozvoli i baš zbog toga mora da se suzdrži od tih pametnih faulova.