Mekel - Potez koji je junaka pretvorio u tragičara

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.10.2015.
22:27
Izvor: Sportske.net

Šampion regionalne košarkaške lige kapitulirao je u Zagrebu nakon izuzetno neizvesne završnice derbi susreta sa Cedevitom a evo i momenata koji su bili presudni da hrvatski tim ostvari pobedu.

abaliga.com/Cedevita/MarinSušić
abaliga.com/Cedevita/MarinSušić

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom doživeli su prvi poraz u novoj sezoni ABA lige a tek peti u poslednjih godinu dana u pomenutom takmičenju.

Cedevita je u zagrebačkom "Domu Sportova" slavila rezultatom 74:72 a lako je moglo da se dogodi da crveno-beli stignu do pobede u neizvesnoj završnici.

U prilogu se nalaze najinteresantniji detalji sa večerašnje utakmice, s tim što posebnu pažnju treba obratiti na poslednjih desetak sekundi snimka.

Trojka koju je postigao Marko Arapović pri rezultatu 70:70 a onda poeni i greška Gala Mekela bili su presudni za konačan ishod večerašnje utakmice u Zagrebu.

Pogodak koji je Luka Babić postigao sa linije penala i iznuđeni šut Gala Mekela za tri poena nisu uvršteni u snimak a dogodili su se u poslednjim momentima susreta koji je završen u korist viceprvaka ABA lige.

Најинтересантнији моменти вечерашње утакмице са Цедевитом

Posted by Дeлије Север Србија on недеља 11. октобар 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Monday, 12.10.2015
01:12

Kako se pravite ludi pa čovek je pomerio nogu oko koje treba da se okreće i zato su i svirani koraci...objektivnost se negde izgubila?Zakorak i onda noga koja treba da je ona oko koje se okreće pomerena za dužinu dva stopala.

avatar
Plasticni Ja
Sunday, 11.10.2015
23:42

3 cista koraka.

avatar
Kladionicar BAN 40
Sunday, 11.10.2015
23:17

A nije covek tragicar, pokusao je najbolje a sad sto su se promenila pravila pa vise ni roling ne moze da se napravi to je druga stvar.. Razumem ga naucio je tako, treba vremena da se to promeni, i ja tako ne mogu cigare da ostavim vec 5 godina..

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 14.10.2015
08:26

Šta je sa prenosom Aba lige, ja u Sloveniji nisam mogao ni jednu jedinu utakmicu da gledam....

avatar
Sunday, 11.10.2015
22:53

Idemo dalje ljudi, izgubili pa šta, bolje sad nego u finalu recimo ;-)