Mekel našao novi angažman

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.01.2016.
14:02
Izvor: Sportske.net

Izraelski reprezentativac Gal Mekel karijeru bi trebalo da nastavi u najvećem klubu zemlje iz koje dolazi.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Doskorašnji član Crvene zvezde Telekom Gal Mekel uskoro bi trebalo da se vrati na parket pošto se nalazi blizu novog angažmana.

Momak koji je u Zvezdu doveden kao zamena za Markusa Vilijamsa rastao se sa crveno-belima u lošem maniru najavivši tužbu protiv šampiona Srbije.

Izraelski reprezentativac u petak je otkrio kako mu u Zvezdi nije data prilika da se dokaže kao pojačanje ali bi zato vrlo brzo mogao da pokaže da li su crveno-beli pogrešili.

Kako navodi izraelski novinar Dejvid Pik, doskorašnji član Crvene zvezde Telekom Gal Mekel karijeru bi trebalo da nastavi u Makabiju iz Tel Aviva!

Pomenuti izvor tvrdi da će Makabi iz Tel Aviva otpustiti plejmejkera Džordana Farmara kako bi napravio mesta za Gala Mekela koji će preuzeti ulogu organizatora igre u redovima "Ponosa Izraela".


Makabi je nakon ispadanja iz Evrolige takmičenje nastavio u 'LAST 32' fazi Evrokupa gde je ostvario startnu pobedu nad Union Olimpijom.

Gal Mekel bi u Makabiju imao konkurenciju sjajnog Tejlora Ročestija ali bi njih dvojica lako mogli da budu uklopljeni u istu petorku jer amerikanac sa crnogorskim pasošem u tom slučaju može da igra na poziciji beka šutera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 10.01.2016
16:53

Makabi pre dve godine prvak Evrope sad igra Evrokup i uhlebljuje otpatke! Da ako se tu zaustavi pad...

avatar
Kalinari
Sunday, 10.01.2016
15:20

Da I nas Bog pogleda.