Mega šokirala Cedevitu, da li će i Partizana?

Autor: Darko Mitrović
subota 28.02.2015.
14:06
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Mega Leksa su sve prijatno iznenadili pobedom u Zagrebu nad Cedevitom, a već u sledećem kolu ih očekuje novi derbi - sa Partizanom.

BETAPHOTO/HINA/Lana SLIVAR DOMINIC/DS
BETAPHOTO/HINA/Lana SLIVAR DOMINIC/DS

Povezane vesti

Ekipa Dejana Milojevića nas iz godine u godinu oduševljava odličnim igrama, i to sa sve mlađim sastavom.

Mega je pre nekoliko dana bila na pragu osvajanja Kupa Koraća, ali ih poraz u finalu od Zvezde u Nišu nije obeshrabrio, što su potvrdili i sinoć u dramatičnom duelu u Zagrebu protiv Cedevite (107-104).

Blistao je Dejan Musli, koji će u sledećem kolu morati na megdan svom doskorašnjem klubu, ekipi Partizana. On veruje da će Mega Leks nastaviti u istom stilu.

''Čestitao bih saigračima na stvarno jako bitnoj pobedi, koja za ovu mladu ekipu pre svega puno znači na psihološkom planu. Dobili smo ekipu iz prve četiri u ligi i to je za nas veliki podstrek da još više radimo'', konstatovao je Musli.

I trener Dejan Milojević je oduševljen partijom svojih igrača.

''Ključno je bilo što prvo poluvreme nije završilo s većom razlikom za Cedevitu. Treća četvrtina je bila odlična. Upeli smo da povratimo igru, a Cedevita posle nije imala odgovor na mnoge naše stvari. Na kraju četvrte četvrtine dobili smo trojku s pola terena i ponosan sam na igrače, jer kad primite takav koš teško se psihološki vratiti i dobiti u produžetku'', istakao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke