Mega se nikoga ne plaši - Na pobedu i u Podgorici!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.10.2015.
14:45
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Posle ubedljivog trijumfa nad Partizanom, ekipa Mega Leksa u sredu gostuje u Podgorici, ekipi Budućnosti.

Mega Leks
Mega Leks

Povezane vesti

Naravno, trijumf nad crno-belima dodatno je podigao samopouzdanje košarkašima Mega Leksa, a trener Dejan Milojević veruje da njegovi puleni mogu i u Podgorici do novog uspeha.

Jedina Milojevićeva briga u ovom trenutku su povrede pojedinih igrača, ali Mega je i bez njih u sastavu pokazala da je veoma kvalitetan mladi tim.

''Stanje sa povredama u ekipi je isto kao i protiv Partizana. Pratimo stanje Ivanovića, ali ne verujem da će moći da igra.

Sledi nam jedno od najtežih gostovanja. Budućnost je sjajna ekipa, veoma iskusna, koja igra odlično na domaćem terenu. Kao što sam izjavio posle meča sa Partizanom, verujem da naša ekipa uz potrebnu dozu borbenosti može da pobedi svakog rivala u ligi tako da imam veru u iznenađenje u Podgorici''
, poručio je Milojević.

Đorđe Simeunović se uzda u dobru odbranu i veruje da je to preduslov za novi trijumf u ABA ligi.

''Svi znaju koliko je teško pobediti u Morači. Budućnost je veoma jaka ekipa ali mislim da i od naše igre zavisi konačan ishod ovog meča. Trudimo se da dobra odbrana bude naš zaštitni znak ove sezone i ako ona bude funkcionisala kao u meču protiv Partizana, mislim da možemo da pobedimo'',
zaključio je on.

Utakmica trećeg kola ABA lige između Budućnosti VOLI i Mega Leksa na programu je u sredu, 7. oktobra u 21:00, uz direktan prenos na Areni Sport.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke